Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA22100L Sfaturi si Informatii Utile

RarRaportul pMasina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA22100L este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si optimizeze spatiul din bucatarie si sa aiba o masina de spalat vase eficienta si fiabila.

Cu o capacitate de 9 seturi, acest model este ideal pentru familii medii sau pentru grupuri mici de oameni. Are 6 programe de spalare, care se pot ajusta in functie de tipul de vase si de gradul de murdarie, astfel incat sa obtineti rezultatele optime de curatare.

Vezi pretul aici

Clasa F de eficienta energetica indica faptul ca aceasta masina de spalat vase este una dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, astfel incat sa va bucurati de un consum redus de energie si sa contribuiti la protejarea mediului.

Motorul Inverter este un alt aspect important, deoarece asigura o performanta optima si o durabilitate crescuta a masinii. AirDry este o functie care permite uscarea vesela prin circulatia aerului, astfel incat sa obtineti rezultate bune fara sa fie nevoie sa folositi un prosop sau sa lasati vasele sa se usuce singure.

Mai multe detalii aici

Cu o latime de 45 cm, aceasta masina de spalat vase se potriveste perfect in orice bucatarie, indiferent de dimensiunile acesteia.

In concluzie, Electrolux EEA22100L este o masina de spalat vase incorporabila cu performante si caracteristici excelente, care va poate facilita munca din bucatarie si va ofera rezultate optime de curatare.

Raportul pret calitate pentru aceasta masina de vase este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie ce merita toti banii, o investitie inspirata si de ajutor in orice casa. Consumul mic, rezistenta motorului in timp, programele si functiile bune o fac sa fie masina perfecta pentru orice casa.

Vezi oferta Emag Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Dwyn

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA22100L Sfaturi si Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Rezistenta in timp
  • Programe de ajutor
  • Functii bune
  • Design placut
  • Raport pret calitate bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.