Friteuza cu aer cald Cosori Lite (Alb) CAF-LI401S-WEUR Informatii si Pareri

Friteuza cu aer cald Cosori Lite (Alb) CAF-LI401S-WEUR este un aparat de gatit modern si sanatos, care foloseste aer cald pentru a praji alimentele fara ulei, reducand astfel cantitatea de grasimi din alimente. Acest model este ideal pentru persoanele care doresc sa pregateasca alimente prajite crocante, fara a renunta la gustul si textura lor, in timp ce pastreaza o dieta sanatoasa.

Capacitatea friteuzei este de 3,8 litri, ceea ce permite pregatirea a 4-6 portii de alimente in acelasi timp. Aceasta poate fi utilizata pentru a gati o varietate de alimente, cum ar fi cartofi prajiti, legume, carne, pui si chiar prajituri. Friteuza poate fi folosita pentru gatit, prajit, copt sau chiar incalzirea alimentelor.

Vezi oferta aici

Unul dintre cele mai mari avantaje ale friteuzei cu aer cald Cosori Lite (Alb) CAF-LI401S-WEUR este temperatura reglabila, intre 77 si 205 grade Celsius. Aceasta permite controlul temperaturii si astfel, controlul gradului de coacere si textura alimentelor. De asemenea, friteuza are un temporizator de pana la 60 de minute, care poate fi setat in functie de tipul de aliment pregatit si preferintele personale.

Designul compact si usor de curatat al friteuzei face acest model ideal pentru bucatariile mici si ocupate. Capacul friteuzei este detasabil si se poate curata in masina de spalat vase, iar cosul si tavita de colectare a resturilor alimentare pot fi curatate usor cu apa si detergent.

Mai multe detalii aici

Friteuza cu aer cald Cosori Lite este prevazuta cu o serie de masuri de siguranta, inclusiv o functie de oprire automata atunci cand curentul este scos din aparat sau atunci cand s-a atins timpul setat. De asemenea, friteuza are o protectie impotriva supra-incalzirii si o baza antiderapanta pentru a evita alunecarea pe masa de lucru.

In concluzie, friteuza cu aer cald Cosori Lite (Alb) CAF-LI401S-WEUR este un aparat modern, practic si sanatos, ideal pentru persoanele care doresc sa gatitasca alimente prajite fara ulei, dar sa pastreze gustul si textura acestora. Datorita designului compact, a usurintei de curatare si a masurilor de siguranta, friteuza este un aparat indispensabil in bucataria moderna.

Friteuza cu aer cald Cosori Lite (Alb) CAF-LI401S-WEUR Informatii si Pareri

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Materiale de calitate
  • Raport pret calitate bun
  • Programe de ajutor
  • Functii bune
  • Design deosebit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.