Masina de tocat carne Bosch MFW45020, 1600 W, 2.7 Kg/min, Alb/Gri

Masina de tocat carne Bosch MFW45020, 1600 W, 2.7 Kg/min, Alb/Gri este un produs ce iti va usura munca in bucatarie. Masina de tocat carne Bosch este foarte puternica, datorita motorului pe care il are in dotare. Poti toca o cantitate mai mare de carne fara ca aceasta sa se incalzeasca.

Se monteaza si se demonteaza foarte usor, este usor de spalat si de depozitat. Nu ocupa mult loc, nu este foarte zgomotoasa.

Este foarte stabila pe suprafata de lucru. Vibratiile sunt aproape reduse. Masina de tocat carne dispune de un spatiu specia pentru depozitarea cablului electric.

Masina de tocat carne poate toca orice fel de carne. Se apropie sarbatorile de iarna, in bucatarie vei avea nevoie de acest produs pentru a gati preparatele preferate din carne tocata.

In aceasta perioada se gateste foarte multa carne, vei gasi un ajutor de nadejde in aceasta masina de tocat electrica.

Procesare rapida datorita motorului puternic. Manevrare usoara datorita manerului practic, compartiment de depozitare a cablului si compartiment pentru discuri.

Pretul este AICI.

Utilizare flexibila atat pentru tocarea carnii si a pestelui, cat si pentru prepararea Kibbeh-ului si a carnatilor. Designul si piciorusele din cauciuc cu ventuze asigura stabilitatea aparatului.

Putearea maxima este de 1600W, masina de tocat carne poate toca pana la 2,7kg pe minut, vine la pachet cu accesoriu special pentru carnati, o tave pentru alimentare, un accesoriu pentru protectie si pentru impingere a carni.

Vezi mai multe oferte AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

PRO

  • Procesare rapida.
  • Motor puternic.
  • Foarte silentioasa.
  • Stabilitate maxima.
  • Poate toca pana la 2,7kg pe minut.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.