Masinuta electrica New Audi TTRS Roadster 70W Informatii si Pareri Utile

Masinuta electrica New Audi TTRS Roadster 70W 12V STANDARD este o jucărie grozavă pentru copii, care aduce laolaltă stilul și performanța unui Audi TTRS Roadster cu siguranța și confortul oferite de o mașină electrică pentru copii.

Acest model de mașină electrică este disponibil în culoarea neagră și este proiectat pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani. Este alimentat de o baterie de 12 volți, cu o putere de 70W, care oferă o autonomie de până la 1 oră de funcționare continuă. De asemenea, mașina electrică poate atinge o viteză maximă de 5 km/h și este echipată cu un sistem de frânare sigur și eficient, care îi permite să se oprească rapid și în siguranță.

Vezi oferta aici

Mașina New Audi TTRS Roadster 70W 12V STANDARD este dotată cu o gamă largă de funcții, care fac din aceasta o jucărie ideală pentru copiii care își doresc să se distreze în aer liber. Printre aceste funcții se numără farurile și stopurile luminoase, care fac din mașina electrică un vehicul cât se poate de realist, dar și sistemul audio integrat, care permite copiilor să asculte muzica preferată pe parcursul călătoriei.

Masinuta electrica New Audi TTRS Roadster 70W 12V STANDARD este, de asemenea, foarte ușor de manevrat și controlat. Ea dispune de o pedală de accelerație și un volan realist, care îi permit copilului să controleze direcția și viteza mașinii cu ușurință. De asemenea, mașina electrică dispune de o opțiune de control parental, care îi permite părinților să monitorizeze și să controleze viteza mașinii în timpul călătoriei.

În ceea ce privește construcția și designul, mașina electrică New Audi TTRS Roadster 70W 12V STANDARD este foarte solidă și durabilă. Ea este fabricată din materiale de calitate superioară, care sunt rezistente la uzură și la intemperii. Designul mașinii este inspirat din cel al modelului Audi TTRS Roadster, ceea ce o face o jucărie ideală pentru copiii care sunt pasionați de mașini și de motorsport.

Mai multe detalii aici

În concluzie, mașina electrică New Audi TTRS Roadster 70W 12V STANDARD este o jucărie excelentă pentru copiii care își doresc să se distreze în aer liber. Aceasta este o mașină electrică sigură, ușor de manevrat și controlat, care oferă o autonomie de până la 1 oră de funcționare continuă. Designul inspirat din modelul Audi TTRS Roadster și dotările de înaltă calitate fac din această mașină electrică una dintre cele mai bune masinute pentru joaca.

Masinuta electrica New Audi TTRS Roadster 70W Informatii si Pareri Utile

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8d5cf0d76&unique=322bda0fb&redirect_to=https3A2F2Fwww.kinderauto.ro2Fmasinute-electrice
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Material

10.0/10

Confort

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Cadou perfect
  • Autonomie buna
  • Comoda
  • Usor de condus
  • Design frumos

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.