Masinuta electrica 12 V Audi RS5 cu telecomanda Silver

Masinuta electrica 12 V Audi RS5 cu telecomanda Silver este jucaria perfecta pentru copilul tau, aceasta masina electrica audi cu licenta Oficiala Audi RS5 este o copie fidela a masini reale.

Este cadoul perfect pe care copilul tau il asteapta de la tine, bateria are o autonomie de maxim 1-1,5 h. Se potriveste copiilor de peste 3 ani si maxim 30kg.

Este foarte usor de condus, motorul electric se porneste de la buton, este dotata cu lumini faruri led, scaun sport. Aceasta se poate deplasa inainte si inapoi si cu ajutorul telecomenzii.

Are un design atractiv si o multitudine de caracteristici ce copiaza unu la unu masina reala.

Dotata cu pedala care poate fi folosita pentru franare si accelerare, echipata cu faruri fata, oglinda retrovizoare,volan cu sunete, centuri de siguranta, masinuta electrica cu radiocomanda 2,4G ce nu interfereaza cu alte masinute.

Efecte de sunet si lumini, motor 35W x 2, acumulator 12V 7AH, pornire la buton, mers inainte si inapoi. Radiocomanda fata-spate-stanga-dreapta, volan cu sunete, telecomanda 2.4GH – (nu interfereaza). Masinuta electrica 12 V Audi RS5 cu telecomanda Silver Echipata cu centuri de siguranta reglabila ,durata functionare cu bateria incarcatea 1-1,5 h, timp de incarcare baterie 10 – 12 ore.

Se recomanda folosirea pe suprafete plane. Aceasta jucarie trebuie utilizata cu atentie pentru a evita caderea sau coliziuni care pot duce la ranirea utilizatorului sau a altor persoane.

A nu se folosi in trafic pe strazile in care circula masini reale. A nu se depozita in exterior cand ploua sau ninge, trebuie ferita de apa si umezeala.

Pretul este AICI.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

8.0/10

Material

10.0/10

Comfort

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este cadoul perfect pentru copilul tau. Este copia fidela a autoturismului real

Contra

  • Pretul este destul de ridicat.
  • De retinut, nu trebuie lasat copilul nesupravegheat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.