Masinuta electrica VW Beetle Dune 35W 6V Pareri si Informatii Utile

Masinuta electrica VW Beetle Dune 35W 6V este o jucarie pentru copii care imita aspectul unui automobil Volkswagen Beetle, cu adaugarea unor caracteristici specifice unui vehicul off-road.

Cu o putere de 35W si un sistem electric de 6V, masinuta poate ajunge la o viteza maxima de aproximativ 5 km/h. Acest lucru o face potrivita pentru copiii mai mici, care doresc sa se distreze in aer liber. Masinuta este, de asemenea, echipata cu un sistem de amortizoare pentru a absorbi socurile si a oferi o experienta mai confortabila.

Masinuta electrica VW Beetle Dune 35W 6V are o culoare roz frumoasa si este realizata dintr-un material durabil si de inalta calitate, care poate rezista la uzura si la socuri usoare. Interiorul este spatios si confortabil, oferind copiilor posibilitatea de a se bucura de o plimbare confortabila si sigura.

O alta caracteristica interesanta a acestei jucarii pentru copii este conectivitatea Bluetooth. Acest lucru permite copiilor sa se conecteze la sistemul audio al masinutei si sa asculte muzica preferata prin intermediul unui dispozitiv compatibil.

Masinuta electrica VW Beetle Dune 35W 6V este o jucarie pentru copii sigura, care vine echipata cu o serie de caracteristici de siguranta, cum ar fi centurile de siguranta si frana de urgenta, care pot fi actionate cu ajutorul unui pedale speciale. Toate aceste caracteristici asigura faptul ca copiii se pot bucura de o plimbare in siguranta si fara probleme.

In concluzie, masinuta electrica VW Beetle Dune 35W 6V este o jucarie pentru copii distractiva si sigura, care poate oferi ore de distractie si aventura in aer liber. Cu aspectul sau modern si culorile atractive, acesta va fi cu siguranta o alegere populara pentru copiii de toate varstele.

Raportul pret calitate pentru aceasta masinuta electrica este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii. Incurajam jocurile cu diverse jucarii in detrimentul jocurilor pe calculator, astfel ca recomandam aceasta minunata masinuta electrica.

Masinuta electrica VW Beetle Dune 35W 6V Pareri si Informatii Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de condus

10.0/10

Silentioasa

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Design placut
  • Calitate materiale
  • Autonomie
  • Usor de condus

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.