Set Antirid cu Melc în 4 pași Coxir Cosmetice Coreene Pareri si Sfaturi Utile

Set Antirid cu Melc în 4 pași Coxir Black Snail Colagen este o gamă de produse cosmetice coreene create pentru a hidrata, hrăni și proteja pielea împotriva semnelor de îmbătrânire prematură și a factorilor de mediu nocivi. Setul conține patru produse diferite, fiecare dintre ele fiind concepută pentru a îndeplini un anumit rol în îngrijirea pielii.

Primul produs din set este tonerul Coxir Black Snail Colagen. Acesta este conceput pentru a ajuta la hidratarea și echilibrarea pielii, preparând-o pentru aplicarea serului și a cremei pentru ochi și față. Formula acestui toner conține extracte de melc negru și colagen, două ingrediente recunoscute pentru proprietățile lor hidratante și anti-îmbătrânire.

Vezi oferta aici

Cel de-al doilea produs din set este serul concentrat de față Coxir Black Snail Colagen. Acesta este un ser puternic care conține o combinație de ingrediente active, inclusiv extract de melc negru, colagen și acid hialuronic. Aceste ingrediente lucrează împreună pentru a hrăni și hidrata pielea în profunzime, ajutând la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor.

Cel de-al treilea produs din set este crema pentru ochi Coxir Black Snail Colagen. Această cremă bogată și hrănitoare este concepută pentru a reduce aspectul cearcănelor și al umflăturilor din zona ochilor, îmbunătățind în același timp textura pielii. Formula sa conține extracte de melc negru, colagen și peptide, toate acestea contribuind la reducerea semnelor de îmbătrânire și la revitalizarea pielii din zona ochilor.

Cel de-al patrulea și ultimul produs din set este crema pentru față Coxir Black Snail Colagen. Această cremă hidratantă și hrănitoare este concepută pentru a proteja pielea împotriva factorilor de mediu nocivi, precum și pentru a hidrata și hrăni în profunzime. Formula sa conține extracte de melc negru, colagen și alantoină, toate acestea contribuind la hidratarea și întărirea barierei de protecție a pielii.

Mai multe detalii aici

În plus, Set Antirid cu Melc Coxir include și plasturi anticearcan Beauugreen Sea Cucumber ca bonus cadou. Acești plasturi sunt concepuți pentru a reduce aspectul cearcănelor și al umflăturilor din zona ochilor, utilizând extract de castravete de mare și alte ingrediente active.

În general, setul antirid cu melc în 4 pași Coxir Black Snail Colagen este o gamă puternică de produse cosmetice coreene, concepute pentru a ajuta la hidratarea, hrănirea și protejarea pielii împotriva semnelor de îmbătrânire premature.

Set Antirid cu Melc în 4 pași Coxir Cosmetice Coreene Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficiente

10.0/10

Usor de aplicat

10.0/10

Consistenta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Rezultate vizibile rapid
  • Eficienta garantata
  • Consistenta placuta
  • Ingrediente de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.