Mixer de mână Bosch MFQ36440 Recomandari si Sfaturi Utile

Mixer de mână Bosch MFQ36440 este un aparat electrocasnic versatil și puternic, conceput pentru a facilita amestecarea și omogenizarea ingredientelor în bucătărie. Cu o putere de 450 de wați și multiple funcții, acest mixer oferă rezultate excelente în prepararea diverselor rețete.

Vezi oferta aici

Mixerul de mână Bosch MFQ36440 este echipat cu funcții și caracteristici care îl fac indispensabil în bucătărie. Iată câteva detalii tehnice și informații despre funcționalitățile acestui mixer:

 1. Putere și viteze: Cu o putere de 450 de wați, mixerul oferă suficientă forță pentru a amesteca și omogeniza rapid și eficient ingredientele. Dispune de 5 trepte de viteză, astfel încât puteți ajusta viteza în funcție de nevoile dvs. De asemenea, are și funcția Turbo, care oferă un impuls suplimentar de putere atunci când este nevoie.
 2. Pasator: Mixerul este dotat cu un accesoriu de pasare, care vă permite să obțineți piureuri fine și consistente din legume, fructe sau alte ingrediente. Este ideal pentru prepararea supelor, sosurilor sau a altor rețete care necesită un finisaj cremos.
 3. Vas gradat: Setul include un vas gradat, care vă permite să măsurați cu precizie cantitățile de ingrediente și să amestecați direct în vas. Acest lucru face procesul de preparare mai convenabil și mai ușor de curățat, reducând numărul de vase folosite.
 4. Design ergonomic: Mixerul are un design ergonomic, cu o mâner confortabil, care asigură o prindere sigură și confortabilă în timpul utilizării. Aceasta vă permite să manevrați mixerul cu ușurință și să îl controlați cu precizie în timpul procesului de amestecare.
 5. Ușor de curățat: Accesoriile mixerului, precum paleta de amestecare și pasatorul, pot fi demontate cu ușurință și pot fi curățate în mașina de spălat vase sau manual. Acest lucru face întreținerea aparatului simplă și rapidă.

Mai multe detalii aici

Mixerul de mână Bosch MFQ36440 este alegerea perfectă pentru pasionații de gătit, oferind performanță și versatilitate în bucătărie. Cu multiple funcții și accesorii utile, vă ajută să pregătiți cu ușurință o varietate de rețete delicioase și să obțineți rezultate perfecte în fiecare dată.

Vezi oferta Emag Vezi oferta EvoMag Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta Badabum Vezi oferta Vexio Vezi oferta Dwyn

Mixer de mână Bosch MFQ36440 Recomandari si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Versatil

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport pret calitate bun
 • Fiabil in timp
 • Practic
 • Usor de folosit
 • Materiale de calitate

Contra

 • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.