Philips All-in-One MultiCooker cu gătire sub presiune HD2151/40 Informatii utile

Philips All-in-One MultiCooker cu gătire sub presiune HD2151/40 este un aparat de gătit versatil și performant, care vă va ajuta să pregătiți mese delicioase într-un timp scurt. Cu o putere de 1000W și o capacitate generoasă de 5 litri, acest multicooker este perfect pentru familiile mai mari sau pentru cei care doresc să gătească cantități mai mari de mâncare.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui Multicooker este numărul mare de programe pre-setate disponibile. Cu 35 de programe predefinite, veți putea să gătiți o varietate de preparate, de la supe și orez, până la carne, legume, paste, deserturi și multe altele. Fiecare program este conceput pentru a obține rezultate perfecte, cu texturi și arome delicioase. Puteți găsi ușor programul potrivit pentru rețeta dumneavoastră preferată cu ajutorul panoului de control intuitiv.

Funcția de gătire sub presiune este un avantaj major al acestui multicooker. Gătitul sub presiune vă permite să pregătiți mâncarea într-un timp mai scurt, conservând în același timp nutrienții și aromele ingredientelor. Eliberarea presiunii se face în mod sigur și controlat, astfel încât să puteți deschide multicookerul fără riscuri.

Personalizarea etapelor de gătit este posibilă cu acest multicooker Philips. Puteți ajusta setările de temperatură și timp în funcție de preferințele dumneavoastră sau de cerințele rețetei. Aceasta vă oferă libertatea de a vă crea propriile rețete și de a personaliza fiecare preparat în funcție de gustul dumneavoastră.

Aplicația NutriU este o caracteristică inovatoare a acestui multicooker. Prin conectarea multicookerului la aplicație prin Bluetooth, veți avea acces la sute de rețete delicioase, idei de gătit și sfaturi utile pentru a vă îmbunătăți abilitățile culinare. Aplicația vă permite să explorați și să descoperiți noi rețete și să vă gestionați programul de gătit într-un mod ușor și convenabil.

Construit din materiale durabile și de înaltă calitate, acest multicooker Philips este rezistent și ușor de curățat. Cuva interioară este non-aderentă, ceea ce facilitează curățarea după utilizare. De asemenea, designul compact și elegant, în nuanțe de negru, se va potrivi perfect în orice bucătărie modernă.

În concluzie, Philips All-in-One MultiCooker cu gătire sub presiune HD2151/40 este un aparat de gătit versatil și eficient, cu o gamă largă de programe pre-setate și funcții personalizabile. Cu ajutorul acestui multicooker, veți putea pregăti mese delicioase și sănătoase pentru întreaga familie, economisind timp și energie. App NutriU vă oferă acces la o mulțime de rețete și sfaturi, facilitând experiența dumneavoastră în bucătărie.

Philips All-in-One MultiCooker cu gătire sub presiune HD2151/40 Informatii utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Practic

10.0/10

Rezistent

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta in timp
  • Practica
  • Usor de folosit
  • Gatesti rapid si sanatos

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.