Mixer de mana Star-Light MM-300W, 300 W, 6 viteze + Turbo, Inox/Negru

Daca vrei un mixer usor de folosit, ieftin si foarte bun, aici vei gasi produsul cautat de tine. Azi iti prezentam Mixer de mana Star-Light MM-300W, 300 W, 6 viteze + Turbo, Inox/Negru, toate componentele acestui produs sunt fabricate din materiale de calitate, foarte durabile.

Folosid acest mixer vei castiga foarte mult timp. Mixerul are dimensiuni foartemici, este foarte usor si ocupa foarte putin spatiu de depozitare.

Paletele mixerului fabricate din inox sunt garantia unei folosiri indelungate. Mixerul dispune de 6 trepte de viteze, buton dedicat turbo, functie si accesorii speciale pentru framantare.

Cablul este destul de lung, nu va trebui sa il folosesti langa o priza, pentru ca snurul de conectare are aproape 1m. Consumul de curent este foarte mic, puterea mixeru-lui este de 300W.

Este greu de imaginat o bucatarie moderna din care sa lipseasca un mixer, dar cu Star-Light MM-300W veti castiga nu numai timp, dar veti putea sa va imbogati meniul cu tot felul de retete noi.

Dupa folosire mixerul se curata foarte usor, tot ce trebuie sa faci este sa desfaci paletele si sa le clatesti sub jet normal de apa.

Pretul se afla aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Masa-i gata si e delicioasa!
  • Simplu inseamna robust si elegant.
  • Foarte usor de folosit.
  • Dupa folosire, curaterea este foarte simpla.
  • Consum de curent redus.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.