Mop Cu Abur Nano Plus Rovus Review si Pareri Utile

MOP CU ABUR NANO PLUS ROVUS este un mop cu abur ce curata, dezinfecteaza orice tip de suprafata din casa. Ideal pentru familiile cu copii mici, pentru persoane cu alergii sau cu alte probleme respiratorii. Mopul indeparteaza acarienii, bacteriile si virusii ce cauzeaza adesea alergii sau chiar boli.
Mopul cu abur Rovus curata suprafetele fara a mai fi nevoie sa adaugati alti detergenti, de multe ori pline de chimicale.
Curatatea cu aburul este modalitatea cea mai simpla si sanatoasa de a curata casa.


Mopul foloseste tehnologia brevetata cu abur nano supraincalzit, nano aburii intra practic in material si curata asigurand nu numai curatarea eficienta ci si uscarea in acelasi timp a suprafetei.
Inlatura mirosurile neplacute ale animalelor de companie, poate fi folosit pe parchet, gresie si alte textile ce pot suporta temperaturi mari.
Nu numai ca dezinfecteaza, dar si curata foarte eficient petele de grasime si orice fel de murdarie. Se foloseste foarte usor, fara efort, mana nu va obosi iar curatenia va fi mai temeinica si mai rapida.


Este dotat cu doua capete pe care le veti folosi in functie de tipul de suprafata de curatat.
Cel patrat pentru suprafete normale si cel triunghiular pentru colturi sau locuri unde se ajunge mai greu.
Poti curata covoare, canapele, saltele sau le poti doar revigora cu ajutorul aburului. Orice bacterie va fi distrusa la acea temperatura.
Lavetele din microfibra se pot spala la masina de spalat fara probleme, astfel ca nu a trebui sa le inlocuiti foarte des.


Mopul cu aburi Rovus este, putem spune indispensabil in orice gospodarie care se respecta. Aveti grija de santatea dumneavoastra si a familiei alegand calitatea Rovus, ce va dezinfecta, va scoate mirosurile neplacute, va revitaliza covoarele si textilele si va curata extrem de eficient.
Raportul pret calitate este unul foarte bun si putem spune ca mopul cu abur este o investitie foarte inspirata in orice gospodarie.

Mop Cu Abur Nano Plus Rovus Review si Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Dezinfecteaza
  • Rezistent in timp
  • Eficient
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.