Radiator HOMCOM cu Ulei cu 9 Elementi Recomandari si Pareri Utile

Radiator HOMCOM cu Ulei cu 9 Elementi, unul dintre cele mai bune calorifere electrice ce se pot gasi pe piata. Un radiator electric foarte bine construit, din materiale de calitate care nu fac zgomot atunci cand elementii se incalzesc sau se racesc.
Un design deosebit, modern, se va integra perfect in orice locuinta.
Este foarte eficient, puternic, incalzeste foarte bine, este dotat cu 3 trepte de incalzire, veti alege cat de cald va doriti sa fie in casa.
Incalzeste eficient o camera dar daca usa este lasat deschisa va face o atmosfera confortabila chiar si in celelalte camere.
Radiator HOMCOM cu Ulei dispune de functia ECO, cu ajutorul careia veti putea economisi energie electrica si deci, factura va fi mai mica.


O inovatie de la HOMCOM este dotarea caloriferului electric cu ecran cu smart touch screen, pentru o experienta cat mai usoara si mai placuta si pentru ca dumneavoastra sa puteti seta temperatura si functiile, intr un mod modern si placut.
Este foarte silentios, ventilatorul nu se aude in timpul functionarii si este dotat cu timer ce poate fi setat pentru functionarea 24 de ore.
Este foarte sigur prin sistemele de siguranta anticadere si antiincalzire, acesta se va opri daca va detecta supraincalzire sau daca radiatorul nu este ridicat la verticala.


Radiatorul electric Homcom cu ulei este indispensabil in orice gospodarie, este ideal pentru familiile cu copii sau batrani. Este foarte potriviti pentru situatiile in care caldura este oprita sau este la minim in casa si este nevoie de inca o sursa de caldura.
Veti evita atat de neplacutele raceli de sezon sau chiar afectiuni mai grave ce pot aparea de la frig si disconfort in casa. Dureri de oase, raceli si multe alte afectiuni in care persoana trebuie sa stea in confort si caldura.
Raportul pret calitate pentru acest radiator este unul foarte corect si il recomandam ca fiind o investitie foarte inspirata, investitie in confort, calitate si chiar in sanatate.

Radiator HOMCOM cu Ulei cu 9 Elementi Recomandari si Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Design foarte modern
  • Touch screen
  • Puternic
  • Disponibil si cu 11 elementi

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.