Noir Tom Ford

Noir Tom Ford este un parfum care da o clasa inalta barbatului care il foloseste, acesta are ingredientele cele mai puternice esente din bergamota italiana, piper negru, nucsoara, trandafir bulgaresc, ambra, vanille.

Toate acestea adunate formeaza o aroma potrivita pentru un barbat puternic. Trebuie sa mai stii ca acesta este un parfum oriental senzual ce capteaza laturele cele mai importante pentru un barbat de succes.

Acest parfum reprezinta o biografie a magnificului creator care a pus pe picioare afacerea in anul 2005 cu intentia ca aceasta marca sa fie in topul celor mai bune produse de lux. Acesta creeaza imbracaminte pentru femei si barbati care sunt apreciate pe glob de catre cei mai duri critici. Hainele denota, ca si la parfumuri, eleganta si senzualitate.

Acest parfum iese in evidenta printr-o sticla foarte bine finisata, cu marginile patrate, cu linii frumos desenate. Pulverizare este optima. Sunt de ajuns doua clickuri pentru a pentru a te simti stapan pe orice situatie. Acest parfum Noire de la Tom Ford se poate oferi cadou si vei face o foarte buna impresie.

8.4

Calitate

9.0/10

Pret

8.0/10

Persistenta

8.0/10

Intensitate

8.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Este parfumul care da un plus de valoare fiecrui barbat.

Contra

  • Din cauza vaniliei care persista cel mai mult, il poate face insuportabil anumitor persoane.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.