Parfum Le Male JEAN PAUL GAULTIER Pareri

Parfum Le Male este o apa de toaleta in care JEAN PAUL GAULTIER garanteaza o nota mare de pesistenta din momentul aplicarii pe piele, acesta are in compozitie o multime de ingrediente, pelin, lavanda, menta, bergamot si cardamon, acestea sunt esentele care persista foarte puternic.

Esentele de mijloc sunt, chimion, floare de portocal si scortisoara, dar esentele de baza sunt, lemn de santal, boabe de tonka, ambra, vanilie si cedru. Aceste ingrediente toate au format un parfum exceptional care te va transforma dintr-un barbat puternic intr-un barbat senzual.

Vezi oferta aici

Trebuie sa mai stii ca acest Parfum Le Male a fost creat si lansat publicului in anul 1995 de catre o personalitate in acest domeniu Francis Kurkdjian. Jean Paul Gaultier este unu dintre cei mai mari creatori de moda din lume, nonconformist, acesta a imbinat moda cu arta parfumurilor de barbati si de femei.

Uneori a creat parfumuri unisex, acesta a fost numit si „Copilul inovativ, teribil al modei” a reusit sa uimeasca lumea modei cu creativitatea si ingeniozitatea sa. Acest parfum se poate oferi ca si cadou cu foarte multa placere, barbatul care il va primi se va bucura de esentele puternice din interiorul sticlei si de sticla in forma de bust de barbat ambalata intr-o cutie de metal.

Parfum Le Male JEAN PAUL GAULTIER Pareri

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Persistenta

10.0/10

Intensitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este un parfum cautat de o multime de persoane, persista foarte mult, chiar si dupa ce iesi din dus.

Contra

  • Daca este folosit in cantitati foarte mari si pe timp calduros este posibil sa devina insuportabil.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.