Bicicleta Spinning Indoor Cycling , volanta 8 kg , Theway Fitness

Toti ne dorim sa ne simtin in forma excelenta si sa ducem o viata sanatoasa. Solutia este sportul si alimentatia corecta, daca se poate, sub indrumarea unui nutritionist. Alege acum sa ai un stil si o viata sanatoasa!

Vezi oferta aici

Nu toti avem timp sa mergem la sala , este adevarat, dar diferite echipamente sportive, cum ar fi bicicleta Spinning Indoor Cycling , ne vin in ajutor chiar acasa la noi.

Astfel nu ne mai putem plange de timpul pierdut in drum spre sala, de aglomeratia din trafic sau de la sala.

Intr– un ambient placut , acasa la noi, putem face sport in liniste sau ascultand muzica preferata, nederanjati de nimeni si fara sa ne simtim stanjeniti de kilogramele in plus.

Putem fi siguri ca, apeland la o alimentatie sanatoasa si la echipamente sportive de ultima generatie, vom ajunge la rezultatele dorite.

Bicicleta Spinning Indoor Cycling se numara printre cele mai performante biciclete fitness . Aceasta a fost conceputa pentru a ajuta la pierderea in greutate. Este ideala pentru antrenamentul acasa.

Bicicleta Spinning Indoor Cycling are un design inovator si este foarte usor de folosit. Este prevazuta cu un display unde sunt afisate timpul, distanta, viteza si caloriile. Bicicleta are un suport

pentru telefonul mobil sau tablet. Scaunul este reglabil in mai multe pozitii : susjos, inainteinapoi. Ghidonul se regleaza pe verticala ( susjos ).

Bicicleta este construita din otel si plastic de inalta calitate si are o greutate de 39 de kg.

Greutatea maxima a utilizatorului este de 100 kg. Volanta cantareste 8 kg .Bicicleta Spinning Indoor Cycling este prevazuta de asemenea cu un buton de reglare a rezistentei. Rezistenta este tip Friction Braking System. Bicicleta este dotata cu roti pentru transport. Dimensiuni : 103.5/88/24,5 cm. Producatorul este The Way Fitness.

Nu ezitati sa cumparati una din cele mai performante biciclete fitness. Nu veti avea decat de castigat pentru sanatatea si pentru silueta dumneavoastra.

Bicicleta Spinning Indoor Cycling , volanta 8 kg , Theway Fitness

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Calitate
  • Pret bun
  • Livrare rapida
  • Comoda
  • Practica

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.