Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LM6300PLA, Full HD

LG 32LM6300PLA este un televizor inteligent cu diagonala de 80 de centimetri, potrivit pentru camere de dimensiuni medii. Afișajul LED și rezoluția Full HD asigură imagini clare, vii și naturale. Un televizor inteligent care iti va garanta relaxarea totala in caldura caminului tau!

Performanța oferită de rezoluția de 1920 x 1080 pixeli (Full HD) și tehnologia de afișare LED este completată de procesorul de imagine quad-core și tehnologia de oglindire a ecranului.

Procesorul este rapid și ajută la reglarea culorilor, eliminarea zgomotului și crearea unui contrast dinamic, care asigură nuanțe naturale și bogate în detalii. Tehnologia de reglare dinamică scenă cu scenă HDR activă și LG contribuie, de asemenea, la stabilitatea imaginii și optimizarea scenei.

LG susține că sunetul oferit de LG 32LM6300PLA este multidimensional, larg și bogat. Acest lucru se datorează celor două difuzoare integrate în televizor, de câte 10 W fiecare, dar și sistemului Dolby Audio instalat, cunoscut drept unul dintre cele mai bune sisteme audio de pe piață.

Alte tehnologii și funcții audio prezente în acest televizor inteligent sunt Clear Voice III, LG Sound Sync, Virtual Surround Plus, DTS Decoder, Down Firing și Bluetooth Audio Playback, care contribuie, de asemenea, la o experiență audio foarte bună.

Conectivitatea este foarte variată în cazul LG 32LM6300PLA. Avem 3 porturi HDMI, două porturi USB, unul RJ-45, două RF, o intrare componentă, care vă permit să conectați mai multe tipuri de dispozitive inteligente pentru a vizualiza imaginile și videoclipurile preferate direct pe televizor.

De asemenea, vă puteți conecta la acest televizor inteligent și wireless, prin Wi-Fi (802.11 ac) sau Bluetooth (versiunea 5.0). Avantajul în cazul produsului LG este posibilitatea de a „comunica” prin control vocal cu televizorul.

Calitatea tv-ului este foarte importanta pentru a avea o experienta relaxanta la noi acasa, mai ales in aceste zile cand petrecem foarte mult timp acasa.

Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LM6300PLA, Full HD

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

10.0/10

Livrare

10.0/10

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.