Cea mai buna oja semipermanenta Canni Pareri si Sfaturi Utile

Cea mai buna oja semipermanenta Canni si una dintre cele mai cautate oje semi de pe piata romaneasca. Oja semipermanenta Canni ne propune sute de nuante superbe, potrivite pentru toate anotimpurile, toate starile si toate locatiile.

Cea mai buna oja semipermanenta Canni este disponibila in sute de nuante, culori intense,stralucitoare, acoperirea este perfecta astfel incat nu va trebui sa aplici mai multe straturi pentru a obtine intensitatea dorita.

Oja Canni ne propune o gama foarte variata de culori si nuante ce te vor face sa vrei sa incerci cat mai multe. Pe langa faptul ca ojele au culori foarte frumoase, sunt si foarte rezistente pe unghii, nu provoaca alergii si au un pret decent.

 

Vezi oferta aici

Acopera uniform si sunt foarte rezistente, aplicarea se face rapid iar uscarea se face tot la fel de rapid si fara cute sau alte imperfectiuni.

Produsele Canni sunt de inalta calitate si unele dintre cele mai cautate si folosite atat in saloane cat si de profesioniste pe cont propriu dar pot fi folosite fara probleme si de incepatoare care pur si simplu vor sa-si realizeze manichiura cu oja semipermanenta, acasa.

Mai multe detalii aici

 

Top coat-uri foarte bune, base coat, oje semipermanente, kit-uri cu mai multe culori, oja cateye magnetica in nuante puternice si superbe, toate culorile la care ai putea visa pentru unghiutele tale,le gasesti la Canni.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Nailsup Vezi oferta Baseone Vezi oferta Zolla Vezi oferta Lila Rossa Vezi oferta Fsm Romania

 

Cea mai buna oja semipermanenta Canni Pareri si Sfaturi Utile

10

Timp de uscare

10.0/10

Pret

10.0/10

Culori

10.0/10

Pigment

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Uscare rapida
  • Uscare fara imperfectiuni
  • Paleta mare de culori si nuante
  • Calitate
  • Pigmentate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.