Oja semipermanenta Canni in sute de nuante

Ojele semipermanente Canni sunt unele dintre cele mai bune si cele mai cautate oje de pe piata romaneasca. Oja semipermanenta Canni ne propune sute de nuante superbe, potrivite pentru toate anotimpurile, toate starile si toate locatiile.

Culori intense,stralucitoare, acoperirea este perfecta astfel incat nu va trebui sa aplici mai multe straturi pentru a obtine intensitatea dorita.

Oja semipermanenta ne propune o gama foarte variata de culori si nuante ce te vor face sa vrei sa incerci cat mai multe. Pe langa faptul ca ojele au culori foarte frumoase, sunt si foarte rezistente pe unghii,

Vezi oferta aici

Acopera uniform si sunt foarte rezistente, aplicarea se face rapid iar uscarea se face tot la fel de rapid si fara cute sau alte imperfectiuni.

Produsele Canni sunt de inalta calitate si unele dintre cele mai cautate si folosite atat in saloane cat si de catre particulari.

Top coat-uri foarte bune, base coat, oje semipermanente,kit-uri cu mai multe culori, oja cateye magnetica in nuante puternice si superbe, toate culorile la care ai putea visa pentru unghiutele tale,le gasesti aici!!!

 

Oja semipermanenta Canni in sute de nuante

0.00
10

Timp de uscare

10.0/10

Pret

10.0/10

Culori

10.0/10

Timp de livrare

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Uscare rapida
  • Uscare fara imperfectiuni
  • Paleta mare de culori si nuante
  • Calitate
  • Livrare rapida

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.