Lampa UV LED Pentru Uscat Unghii SUN5, 48 W Review si Pareri

Vrei sa iti faci singura unghiile sau ai nevoie de o lampa la salon? Nimic mai simplu, azi iti propun Lampa UV LED Pentru Uscat Unghii SUN5, 48 W, Uscare 10s-99s, 24 Led UV, Alb.

Calitate superioara, design ultra modern, usor de folosit, consum de curent redus. Lampa UV este folosita atat pentru uscarea tuturor tipurilor de oja semipermanenta cat geluri UV.

Vezi oferta aici

 

 

Durata medie de viata a lampilor cu LED-uri clasice este de aproximativ 5000 ore, durata lampilor LED cu leduri individuale asa cum este si lampa de fata are o durata de viata de 50.000 de ore.

Materialul din care este construita lampa este de calitate superioara (premium). Are in dotare senzor de miscare, odata ce nu mai simte mana in raza ledurilor UV, aceasta se opreste automat.

Vezi oferta aici

Pentru o cat mai buna utilizare, partea inferioara a lampii este detasabila, putand fi folosita foarte usor inclusiv la pedichiura.

Separarea partii superioare de cea inferioara este extrem de usoara, cele doua partii fiind tinute impreuna prin intermediul a patru magneti.

Apasati butonul On/Off timp de 2 secunde pentru a comuta intre 24 si 48 W (ledul de power sta aprins cand este selectat 24W). Acest tip de lampa se poate folosi atat pe plan personal cat si profesional.

Lampa Sun5 este una dintre cele mai folosite, cele mai cumparate si cele mai recomandate lampi uv led pentru realizarea unghiilor cu gel sau cu oja semipermanenta. Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca achizitionarea acestei lampi este o investitie foarte buna

Vezi oferta Baseone Vezi oferta Emag Vezi oferta Tienda Vezi oferta Lila Rossa Vezi oferta Nailsup Vezi oferta Fsm Romania Vezi oferta Everin Vezi oferta Trendis

Lampa UV LED Pentru Uscat Unghii SUN5, 48 W Review si Pareri

10

Timp de uscare

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Timp de livrare

10.0/10

Durata ledurilor

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Se poate folosi atat personal cat si profesional
  • Ledurile dureaza foarte mult
  • Design ultra modern
  • Consum de energie redus

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.