Pachet 3 becuri inteligente LED Philips Hue E27, lumina RGB, 10W + Bridge si Variator

Pachet 3 becuri inteligente LED Philips Hue E27, lumina RGB, 10W + Bridge si Variator este un produs ce revolutioneaza sistemele de iluminat ambientale.

Acest tip de becuri se potcontrola cu ajutorul dispoztivelor ce au la baza sistemele de operare Android si iOS prin Wireless.

Tipul de lumina pe care aceste becuri o produce este atat de tip Calda si Rece. Tipul smart de iluminat led de culoare alba va reduce simtitor consumul de energie electrica, acest tip de becuri consuma foarte putin curent. In foarte scurt timp vei amortiza investitia si vei ramane cu bani in buzunar.

Consumul acestor becuri smart este de doar 10 W, tipul de dulie este Edison, tip soclu E27, flux luminos 806 lm. Acest tip de becuri ce are ca baza iluminarea de tip led au o viata foarte lunga, acestea pot functiona pana la 25000 h, in comparatie cu becurile obisnuite care nu ilumineaza nici macar pe sffertul acestora.

Conecteaza-ti luminile Philips Hue la consola si incepe sa descoperi posibilitatile nelimitate.

Verifica aici daca produsul beneficiaza de reducere.

Controleaza luminile de pe smartphone sau tableta prin aplicatia Philips Hue sau adauga comutatoare la sistem pentru a activa luminile.

Programeaza temporizatoare, notificari, alarme si multe altele pentru a beneficia de experienta completa oferita de Philips Hue. Philips Hue functioneaza chiar si cu Amazon Alexa, Apple Homekit si Google Home pentru a permite controlul luminilor prin comanda vocala.

Tipul de bec pe care il prezentam dispune de o functie revolutionara, poti seta ca becurile sa se aprinda pe durata nopti atunci cand nu esti acasa.Acestea se sting la rasaritul soarelui.

Pentru a verifica daca produsul mai este in stoc, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Consum de energie

10.0/10

Durata de functionare

10.0/10

Functii Speciale.

10.0/10

PRO

  • Becurile ilumineaza foarte mult timp.
  • Functii speciale.
  • Se poate controla cu diferite dispozitive.
  • Becurile produce atat lumina calda cat si rece.
  • Tip de iuminat led.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.