Saltea Green Future, Lavanda Therapy 14+2, Memory Arctic Gel

Cu totii stim ca somnul este cel mai important remediu pentru refacerea organismului, pentru a avea un somn odihnitor si linistit vei avea nevoie de o saltea de calitate.

Azi iti propunem o saltea de ultima generatie Saltea Green Future, Lavanda Therapy 14+2, Memory Arctic Gel, Super Ortopedica, Anatomica, 160×200 cm tratata special pentru a nu atrage acarienii in materialul din exterior.

Pretul pentru acest produs este unul incredibil de mic in comparatie cu odihna pe care o vei acumula in momentul somnului.

O multime de specialisti ortopezi s-au unit pentru acest proiect uluitor, combinatia este una de calitate intre tehnologia ortopedica si spuma elastica Green Form HD.

Salteaua este conceputa cu materiale de cea mai buna calitate.

Baza saltelei din spuma elastica Green Form HD® cu celulatie deschisa asigura o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta a coloanei, fara dureri de spate in timpul somnului.

Verifica aici daca produsul beneficiaza de reducere.

Iti vom enumera acum cateva dintre motivele pentru care sa cumperi aceasta saltea – vei obtine suport ortopedic, confort termic, aromaterapie, durabilitate, calitate superioara.

Produsul este Indicat pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Greutatea recomandata pentru o singura persoana este de maxim 100kg, dimensiunile saltelei sunt 160 x 200 cm, stratul produsului este de 18 cm, suficient pentru a-ti asigura comfort maxim idiferent in ce pozitie vei dormi.

Pentru a verifica daca produsul mai este in stoc, intra aici.

 

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Comfort

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

PRO

  • Vei beneficia de somn linitit.
  • Efect anti-stres si anti-anxietate.
  • Salteaua este tratata special Lavanda Therapy 14+2.
  • Materiale de calitate superioara.
  • Dublu comfort.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.