Pachet control inteligent de la distanta Centrala termica in condensare Ariston Clas One 24 EU 24 KW + termostat Salus IT500, controlat prin internet

Mai sunt cateva luni si va sosi anotimpul friguros, este momentul sa iti pregatesti casa si sa iti asiguri comfortul dorit. Azi iti prezentam cel mai nou Pachet control inteligent de la distanta Centrala termica in condensare Ariston Clas One 24 EU 24 KW + termostat Salus IT500, controlat prin internet.

Tot ce trebuie sa sti este ca aceasta se va monta foarte usor, accesul la comenzi foarte simplu, asigura cofortul dorit in cel mai scurt timp.

Centrala termica se utilizeaza pentru incalzire si preparare apa calda menajera (regim instant), are o putere termica de 24 kw, se amplaseaza mural, functioneaza pe combustibil gazos, are tiraj fortat si eficienta absoluta de pana la 94%.

Ariston Clas One 24 EU 24 KW este noua centrala marca Ariston ce beneficiaza de tehnologia ONE de condensare cu un schimbator de caldura nou si patentat XtraTech proiectat pentru a garanta fiabilitate.

Montajul se face pe vertical pe perete, tipul de alimentare este gaz natural, (consumul este foarte mic).

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Descopera pretul AICI!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Consum de gaz

10.0/10

Capacitate

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Acces rapid la toate comenzile.
  • Usor de efectuat reviziile anuale.
  • Asigura comfortul locuintei in cel mai scurt timp.
  • Dispune de control prin intermediul internetu-lui

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.