Aragaz Beko FSE62110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Cuptor electric, 66 l, Aprindere electrica, Gatire asistata cu ventilatie Booster, 60 cm, Inox

Daca esti in cautare de un aragaz nou ieftin cu un design modern, azi iti propunem acest produs Aragaz Beko FSE62110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Cuptor electric, 66 l, Aprindere electrica, Gatire asistata cu ventilatie Booster, 60 cm, Inox.

Fabricat din materiale de calitate superioara, foarte durabil si usor de folosit. Aragazul dispune de arzatoare cu eficienta ridicata ale aragazelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti.

De aceasta data, daca vei achizitiona acest produs vei gati mult mai repede, sunt cu pana la 25%* mai eficiente decat arzatoarele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani.

Acest produs a fost testat in laboratoarele interne, aprobat de Intertek UK. Aragazul dispune de functia de gatire asistata cu ventilatie.

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul aragazului, grabind astfel procesul de gatire. Sistemele de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii.

Aragazul beneficiaza de un Grill Electric, este solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau pentru rumenirea la suprafata a alimentelor.

 Pretul este foarte MIC si poate fi descoperit AICI!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de gaz

10.0/10

Capacitate

9.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Dupa folosire se curata imediat.
  • Consum redus de gaz.
  • Grill electric.
  • Cuptorul coace foarte bine.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.