Piscina Bestway cu cadru metalic pentru copii Pareri si Info Utile

Piscina cu cadru metalic pentru copii, Steel Pro Multicolor, Ø244xH51 cm este o piscina colorata, vesela, perfecta pentru copii.
Vara se apropie si ce e mai placut decat sa ti vezi copiii fericiti, jucandu se in curte, in apa, feriti de orice pericole de la piscinele comune, feriti de aglomeratie, racoriti si fericiti. Materialul din care este realizata este PVC si poliester rezistent, de inalta calitate, iar cadrul este din otel, rezistent la rugina. Este potrivita pentru orice fel de curte, perfecta pentru distractia de vara. Design ul este unul foarte vesel, foarte placut si colorat, deci va arata minunat in curte.

 


Este potrivita pentru copii de varstele 2 ani, 3 ani, 4 ani, 6 ani, 5 ani, 7 an, 1 an dar si pentru un adult sau doi si un copil mic.
Dimensiunile sunt Diametru: 244 cm, Inaltime: 51 cm, Capacitate: (90%) 1688 L
Peretii piscinei sunt foarte rezistenti, nu veti avea nici o grija ca s ar putea sparge sau ca s ar putea strapunge.
Cortul ce se amplaseaza deasupra piscinei este un detaliu foarte important pentru protectia copiilor in timpul jocului, pentru ca acesta are un filtru de protectie solara spf 40+UPF. Desigur, se recomanda si protectia solara sub forma de crema, atunci cand copiii sunt sub razele soarelui.
Foarte usor de montat, aproximativ 20 de min, la fel de usor de demontat si de depozitat in afara sezonului cald.

 


Un detaliu extrem de placut este acela ca piscina este dotata in partea de sus, cu un pulverizator de apa, pentru o distractie cat mai mare dar si pentru o racorire mai temeinica.
Este foarte rezistenta in timp, o puteti folosi ani la rand.
Piscina cu cadru metalic pentru copii, Steel Pro Multicolor, Ø244xH51 cm este o adevarata bucurie in orice curte si este un produs de calitate ce merita achizitionat. Raportul pret calitate este unul foarte bun

Vezi oferta ShopU Vezi oferta Somproduct Vezi oferta Emag Vezi oferta Inovius

Piscina Bestway cu cadru metalic pentru copii, cu acoperis UV Careful 40+UPF, albastra, dimensiune 244 x 244 x 51 cm Pareri

10

Protectie solara

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta in timp
  • Material de calitate si rezistent
  • Usor de intretinut
  • Design placut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.