Placa video KFA GeForce® GTX 1070 EX, 8GB GDDR5, 256-bit

Placa video KFA GeForce® GTX 1070 EX, 8GB GDDR5, 256-bit este un podus ce te va uimi, placa video despre care vreau sa va spun cate ceva ofera experiente deosebite pentru fiecare gamer.

Pentru inceput va trebui sa sti ca foarte mult timp de acum incolo nu vei mai avea probleme cu rularea jocurilor. Poti juca jocul tau favorit cu toate detaliile la maxim!

A sosit momentul sa iti transformi caculatorul intr-un monstru adevarat, in stapanul jocurilor pe calculator, intr-unul de gaming adevarat, alimentat de NVIDIA Pascal ™ – cea mai avansata arhitectura GPU creata vreodata. Placa video dispune de sistemul ”Game Ready” acesta asigura performanta de cea mai buna calitate, are reglajul perfect, doar placile video din seria GeForce GTX 1000 dispun de acest sistem incredibil. NVIDIA Pascal ™ este sistemul cel mai avansat in arhtectura de Gaming ce iti va reda imaginile din jocuri in calitate high definition.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Un lucru foarte benefic este accesul cu foarte mare usurinta la driverele NVIDIA Game Ready permit oricarui gamer sa isi transforme PCul intr-unul de gaming si sa experimenteze ultimele jocuri in glorie totala.

Conectarea la placa de baza se face printr-un slot PCI Express 3.0 16x, produsul dispune de un procesor video extrem de puternic GeForce GTX 1070, tipul de placa este destinat ”tinta” pentru Gaming.

Rezolutia maxima ce o poate atinge este de 7680 x 4320, suporta SLI. Caracteristicile procesorului sunt urmatoarele: Chipset NVIDIA, serie GeForce GTX 1000, Tehnologie de fabricatie este de 16 nanometri, versiune Pixel Shader 5.0, frecventa procesorului este de Boost 1708 – Base 1518 MHz.

Memoria pentru aceasta placa de baza KFA GeForce® GTX 1070 EX este incredibila 8 GB, DDR5, bus memorie 256, frecventa de lucru a memoriei in MHz este de 8008.

Asadar avem o placa video extrem de folositoare si foarte buna pentru o perioada foarte lunga de acum incolo. Nu vei mai avea probleme cu deschiderea jocurilor sau cu rularea lor.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra AICI !!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

Calitatea imagini redata

10.0/10

PRO

  • Montaj foarte simplu.
  • Foarte silentioasa.
  • Posibilitate de conectare multimpla.
  • Nu se blocheaza in joc.
  • Fara Lag.

Contra

  • Pretul usor ridicat.
  • Nu am identificat pareri contra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.