Centrala termica cu peleti D’Alessandro Termomeccanica CS Small 80

Centrala termica cu peleti D’Alessandro Termomeccanica CS Small 80 este un produs ce il recomandam pentru fiecare casa care nu se poate conecta la reteaua de gaz a orasului.

Pe segmentul ei de piata centrala termica cu peleti despre care vreau sa vorbim azi este imbatabila, nu are adversar. Centrala termica este comercializata la un pret accesibil, fata de randamentu pe care produsul il ofera. Chiar daca combustibilul este solid, sistemul este automatizat.

Tot ce trebuie sa faci este sa incarci ” sa ii dai sa manance” buncarul cu combustibil. De aici acesta va pleca singur in camera de ardere, datorita melcului transportor. Viteza de transport se poate regla in functie de temperatura reglata in interiorul camerelor.

Cazanul dispune de 3 canale de fum, acestea sunt datoare cu producerea de agent termic pentru casa ta. Panou de control electromecanic pentru aprinderea automata a combustibilului, controlul sistemului de alimentare si al ventilatorului.

Arzatorul este confectionat dintr-un fier de cea mai buna calitate, acest arzator beneficiaza la randu lui de sistem mecanic de alimentare. Buncarul pe care va trebui sa il incarci cu combustibil ”peleti” este destul de incapator, acesta se poate incarca o data la 24 de ore.

Melcul ce transporta combustibilul ”peletii” in camera de ardere are viteza variabila, aceasta poate fi controlata printr-un dispozitiv special ” inverter”.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Centrala termica mai beneficiaza de sistem de combustie primara si secundara, produsul va trebui conectat la sursa de curent electric 230 V, consumul de energie electrica este foarte scazut.

Puterea nominala este de 80 kW, camera de ardere al centralei are dimensiunea de 0.025 m³.

Pentru mai multe detalii despre acest produs poti intra AICI !!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

Spatiu de incazire

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Incalzeste cu usurinta casa de la munte.
  • Centrala termica foloseste un sistem revolutionar de incalzire.
  • Transportulcombustibilului la camera de ardere se face automat.
  • Produsu beneficiaza de panou de control.

Contra

  • Pretul usor ridicat.
  • Nu am identificat pareri contra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.