Placa Video pentru nVidia Quadro 4000 GDDR5, 2 GB, 256-Bit

Placa Video pentru nVidia Quadro 4000 GDDR5, 2 GB, 256-Bit este un produs ce isi merita toti banii, placa video este accesoriul care iti reda imaginea.

Calitatea imagini este in functie de cat de performanta este placa video pe care sistemul au o are incorporata sau dedicata. Pentru a putea conecta placa video la sistemul tau vei avea nevoie de un slot PCI Express 2.0 x16, procesorul accesoriului este NVIDIA Quadro 4000, GDDR5.

Paca video iti poate oferii rezolutia maxima de 2560×1600, la specificatii generale gasim Suport SLI – Multi-GPU CrossFire.

Chipset-ul este Nvidia, placa video are memoria de 2 GB DDR5, BUS memorie 256 biti. Alte tehnologii – NVIDIA 3D, placa video dispune de 3 conectori foarte importanti, acestia sunt: 1 x Display Port, un conector pentru DVI si un conector pentru aimentare 1 x 6 pin.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Ca sistem de racire placa video este dotata cu un cooler foarte silentios, tipul de racire este activ/pasiv si un radiator de cupru. 2nd generation NVIDIA®.

Daca ai ales sa folosesti acest tip de placa video garantat foarte mult timp de acum inainte nu vei mai avea probleme cu sistemul tau, pentru ca va face fata cu brio tuturor jocurilor si filmelor pe care le poti urmari la capacitate maxima cu rezolutia cea mai buna.

Pentru mai multe detalii depre acest produs poti intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Slentioasa

10.0/10

Rezolutie

10.0/10

PRO

  • Se conecteaza foarte usor pe placa de baza.
  • Ruleaza foarte bine orice tip de joc.
  • Vizionarea filmelor preferate cu rezolutia la maxim nu va mai fi o probleme.
  • Se poate folosi atat la birou cat si acasa.
  • Foarte silentoasa.

Contra

  • Pretul usor ridicat.
  • Nu am identificat pareri contra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.