Aeroterma electrica Zobo ZB-EF2 2KW

Aeroterma electrica Zobo ZB-EF2 2KW este accsoriul ce poate incalzi o camera lejer. Aeroterma este construita din cel mai bun otel, carcasa este robustasi foarte bine inchegata.

Produsul este echipat cu termostat reglabil, acesta te va ajuta sa reglezi temperatura pe care aeroterma sa o degaje. Aceasta mai dispune de protectie la supra incalzire, pentru ca aeroterma sa distribuie caldura in mod egal in camera aceasta are un ventilator extrem de silentios cu turatie reglabila ce va face posibila incalzirea incaperii in cel mai scurt timp.

Caldura o provoaca cei doi elementi din otel inoxidabil incorporati in incinta metalica a aerotermei. Pentru a putea fi transportata cu usurinta aeroterma beneficiaza de un manar foart stabil, gradul de protectie este IP x4.

Aeroterma este recomandat sa se foloseasca in spatii inchise, birouri, sali de conferinte, spatii de depozitare, dormitoare.

De retinut este faptul ca aeroterma nu consuma oxigenul din incaperea in care este pusa in functiune, nu degaja fum si este foarte silentioasa.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Suprafata in care aeroterma o poate incalzi lejer este de 20 mp, dispune de siguranta de 10A, are termostat pentru reglaea caldurii pe cae o degaja, tensiunea la care poate fi alimentata este de 230V, aeroterma poate functiona pe 3 trepte, pe fiecare treapta are cosnum de energie separat.

Temperatura pentru care poate fi reglata este de maxim 85 C, debitul de aer este de 186 mc/h, curentul nominal este 8.7 A, dimensiunile sunt foarte reduse 230x198x320 mm.

Aeroterma este foarte usor de transportat, aceasta cantareste doar 3.4 kg, puterea maxima este de 2000 W.

Pentru mai multe detalii despre produs intra aici.

 

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Slentioasa

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Extrem de silentioasa.
  • Foarte usor de transportat.
  • O aeroterma compacta.
  • Dispune de termostat pentru reglarea temperaturii pe care o degaja.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.