Proiector solar cu senzor de miscare si lumina GAO 12 X 0,5W

Proiector solar cu senzor de miscare si lumina GAO 12 X 0,5W este articolul care va lumina curtea din fata sau din spatele case tale fara sa fie alimentat la o sursa de curent electric.

Proiectorul se aimenteaza singur de la panol solar pe care il are atasat. Acum cu acest produs vei fi scutit de plata energiei electrice pentru ca acest proiector nu consuma nimic.

Proiectorul solar este destinat spatiilor de dimensiuni medii (undeva la 250MP sau mai mult) avand o putere de luminare extrem de mare.

Proiecturul are ca sistem de iluminare tehnologia LED SMD. Durata acestor leduri este de pana a 55 de mii de ore de functionare iar lumina generata e de 480 lumeni. Proiectorul beneficiaza de senzor special de ajustare a lmini pe care acesta o va degaja in functie de lumina zilei.

Senzorul detecteaza miscare la un unghi de 120o si la o distanta de 8M. Proiectorul se va aprinde imediat ce in zona senzorului se va detecta miscare, proiectorul nu functioneaza continuu.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Proiectorul este dotat cu un acumulator Li-Ion de 3.7V si 2.200mAh, care poate asigura o autonomie de pana la 4ore iluminat continu (daca este detectata miscare), asta in functie de procentul de incarcare al acestuia.

Incarcarea completa a acumulatorului se va incarca in ma putin de 8 ore, in functie de pozitionarea panoului solar si de intensitatea luminoasa.

Un lucru de retinut, chiar daca afara este inorat bateria tot se incarca, dar cu o viteza mai redusa.

Pentru mai mute detalii despre produs poti intra AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Calitatea Luminii

10.0/10

PRO

  • Nu consuma nimic''zero'' energie electrica.
  • Acumulatorul se incarca singur datoria panoului solar.
  • Este foarte folositor pentru spatii in care nu exista instalatie electrica trasa.
  • Duarata LED-urilor este foarte lunga.
  • Acumulatorl se incarca chiar daca afara este nor.

Contra

  • Atentie!!! Proiectorul nu lumineaza in continuu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.