Radiator electric Albatros RA-13T 13 elementi 3000 W Review si Pareri

Radiator electric Albatros este un aparat excelent pentru a vă menține locuința călduroasă în sezonul rece. Cu o putere impresionantă de 3000 de wați și o serie de caracteristici tehnice avansate, acest radiator oferă un confort termic optim și o funcționare fiabilă.

Cele 13 elemente de încălzire ale radiatorului asigură o distribuție uniformă a căldurii în încăpere, ajutându-vă să vă mențineți confortul în timpul sezonului rece. Fiind echipat cu trei trepte de putere, aveți posibilitatea de a ajusta nivelul de căldură în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.

Vezi oferta aici

Termostatul reglabil vă permite să controlați temperatura dorită în mod precis. Puteți seta temperatura dorită și radiatorul va funcționa până când aceasta este atinsă, după care se va opri automat, asigurând economie de energie și menținând o temperatură constantă în încăpere.

Funcția de protecție împotriva supraincalzirii este un aspect important pentru siguranța dumneavoastră și a locuinței. Dacă temperatura radiatorului depășește nivelul de siguranță, această funcție va opri automat aparatul pentru a preveni supraîncălzirea și eventualele incidente.

Radiatorul Albatros este dotat cu roti pentru deplasare, ceea ce vă oferă flexibilitate în plasarea și mutarea acestuia în diverse zone ale casei. Astfel, puteți profita de avantajele căldurii în mai multe încăperi sau puteți muta radiatorul cu ușurință în funcție de nevoile dumneavoastră.

Mai multe detalii aici

Locul pentru înfășurarea cablului este un detaliu util și practic, permițându-vă să păstrați cablul de alimentare într-un mod ordonat și să îl depozitați în siguranță atunci când radiatorul nu este în utilizare.

Designul alb elegant al acestui radiator Albatros se integrează perfect în orice decor. Este un aparat compact și ușor de utilizat, asigurând un aspect estetic plăcut în încăpere.

În concluzie, Radiator electric Albatros este o alegere excelentă pentru a vă încălzi locuința în sezonul rece. Cu puterea sa de 3000 de wați, trei trepte de putere, termostat reglabil, protecție împotriva supraincalzirii, roti pentru deplasare, loc pentru înfășurarea cablului și designul alb elegant, acest radiator oferă confort termic, siguranță și ușurință în utilizare.

Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Badabum Vezi oferta Emag

Radiator electric Albatros RA-13T 13 elementi 3000 W Review si Pareri

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Caloriferul este foarte silentios.
  • Degaja caldura imediat ce il conectezi la sursa de energie electrica.
  • Are 3 trepte de folosinta.
  • Locul pentru depozitarea cablului este foarte util pe timpul cand nu vei folosi caloriferul.
  • Rotile pentru transport sunt foarte folositoare.

Contra

  • Pentru fiecare treapta de folosinta caloriferul va avea consumul de energie diferit.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.