Masca Protectie ffp2

Interesul pentru măștile N95 este în creștere pentru o protectie suplimentara. Având mai multe variante de transmisie Covid-19 care circulă în zeci de țări, unii oameni simt nevoia de aceasta protecție suplimentara. Dar ce protecție suplimentară oferă în comparație cu măștile de pânză și, esențial, ar trebui să cumpărați una? Iată ce trebuie să știți.

N95 și FFP2 sunt tipuri similare de măști respiratorii. Aceste măști se presupune că protejează atât pe purtător, cât și pe oamenii din jurul lor. Organizația Mondială a Sănătății citează studii care arată că sistemele de filtrare ale măștilor FFP2 și N95 sunt eficiente cu 94 și respectiv 95%.

Eficacitatea sporită a acestora a făcut ca țări precum Austria și Germania să le facă o cerință pentru transportul public. Măștile FFP3 sunt cele mai eficiente, urmate de FFP2 / N95, apoi măștile chirurgicale și, în cele din urmă, măștile de pânză.

Vezi Oferta Aici
Ce este în măștile de față N95 și FFP2?
Deci, ce face aceste măști respiratorii atât de bune la filtrare în comparație cu măștile chirurgicale sau de pânză? Măștile FFP2 sunt definite ca fiind compuse din trei straturi de materiale nețesute sintetice, disponibile în grosimi diferite, cu includerea straturilor de filtrare între ele.

Această combinație de factori duce la acele rezultate puternice. Dar, 94-95% din ce? Această cifră este obținută prin testarea măștilor cu particule de NaCl (clorură de sodiu) și ulei de parafină.  Aceasta este doar pentru testarea FFP2, procesul de certificare N95 testând numai cu NaCl.

În timp ce măștile medicale standard filtrează doar trei picături de micrometru. Măștile respiratorii FFP2 filtrează până la particule solide de 0,075 micrometri. Măștile sunt apoi testate văzând ce procent din aceste particule mici traversează și, în cazul obținerii certificării FFP2, doar șase la sută sau mai puțin pot face acest lucru.

Aici Gasesti Detalii Despre Produs

Există echivalente în întreaga lume, inclusiv un standard care este certificat în Europa și disponibil în Marea Britanie – masca FFP2. FFP2 înseamnă pur și simplu „piesă de filtrare”, numărul indicând nivelul de protecție. Unele măști FFP vin, de asemenea, cu „NR” la sfârșitul numelui lor, iar acest lucru înseamnă „nu reutilizabil”.

Masca Protectie ffp2

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Protectie

10.0/10

Sigure

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Ofera Protectie maxima
  • Foarte rezisente
  • Design modern
  • Livrare Rapida

Contra

  • De unica folointa

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.