Radiator cu quartz Star-Light QRB1200W, 1200W, 3 tuburi quartz, 3 trepte de putere, oscilatie 90 grade, protectie rasturnare, Alb/Rosu

A sosit iarna si odata cu ea usor, usor se instaeaza frigul in orice incapere din casa. Iti recomandam pentru suplimentarea caldurii in casa un radiator ce are rezistenta pe Quartz.

Achizitioneaza acest produs si vei uita ca afara este foartte frig, pentru ca acesta incalzeste cu foarte mare usurinta o camera normala de apartament.

Beneficiul acestui radiator este ca se incalzeste imediat si va degaja caldura in incaprea in care este instalat. Este ideal in camerele pentru nou nascuti, camera in care dorm bunicii.

Avantajul rezistentei cu Quartz este ca se incalzeste imediat, degaja caldura aproape instant si durata de viata a radiatorului este prelungita.

Fie ca e primavara, toamna sau iarna, grija pentru incalzirea locuintei nu mai reprezinta o problema. Cu comutatorul rotativ pe 3 nivele vei putea ajusta puterea radiatorului pentru crearea unui mediu placut cu un risc de imbolnavire scazut.

Radiatorul dispune de un sisten inteligent de siguranta, daca radiatorul se afla din gresala in pozitia orizontala, acesta nu va porni, pentru a evita anumite incidente nedorite.

Daca doriti ca radiatorul sa fie mutat dintr-o camera in alta, va trebui sa te folosesti de manerul foarte atent pozitionat.

Nu vei intra in contact cu elementii incinsi.

Radiatorul beneficiaza de 3 trepte de incalzire, pentru fiecare treapta radiatorul are consum de energie electrica separata.

Pretul este AICI.

9.4

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

9.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

PRO

  • Usor de transporta.
  • Radiatorul cantareste foarte putin.
  • Rezistentele se incalzesc imediat si degaja caldura.
  • Radiatorul dispune de un sistem inteliigent de protectie, daca acesta este din gresala trantit, rezistentele nu se vor incalzi.
  • Comutator – 3 nivele.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.
  • Se putea lucra putin mai mult la design.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.