Cafetiera Bosch TKA6A044, 1.2 l, selector aroma, anti-picurare, oprire automata, program decalcifiere, Rosu

Daca vrei sa servesti de fiecare data o cafea facuta ca la carte chiar de tine iti recomandam cafetiera Bosch TKA6A044, 1.2 l, selector aroma, anti-picurare, oprire automata, program decalcifiere, Rosu.

Acest produs se poate folosi atat la birou cat si acasa. Cafetiera are un rezervor generos, acesta are capacitatea de 1,2l. Din aceasta cantitate de apa poti prepara intre 10 – 15 cesti de cafea.

Cafetiera dispune de sitem de oprire automata, indicatorul de nivel iti va indica apa disponibila in rezervor. Gata cu picaturile de cafea nedorite, cafetiera dipune de sistem anti – picurare ce va impiedica acest efect nedorit.

Cafetiera poate fi asezata la o distanta de maxim 0,8m de priza electrica, pentru ca snurul de conectare are lungimea de 0,9m.

Acest produs este foarte usor, cantareste doar 2,2kg, poate fi mutat dintr-un loc in altul de catre oricine.

Cafetiera se foloseste foarte usor si se curata foarte simplu, tot ce trebuie sa faci este sa scoti recipientul in care se prepara cafeaua si sa clatesti cu apa calduta.

Sita in care se pune cafeaua macinata se curata la fel de simplu, va trebui indepartata cafea folosita si sita pusa la jet mic de apa calduta pana cand aceasta va ramane curata.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Se curata imediat.
  • Design modern.
  • Snurul de conectare la curent, suficient de lung.
  • Dispune de functia anti-picurare.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.