Radiator cu quartz Star-Light QRB1600TS, 1600W, 4 trepte de putere, Incalzire pe ambele parti, Alb/Negru

Radiator cu quartz Star-Light QRB1600TS, 1600W, 4 trepte de putere, Incalzire pe ambele parti, Alb/Negru este un produs ce va incalzi foarte bine camera in care este instalat.

Radiatorul dispune de mai multe trepte pentru degajare a calduri, tot ce trebuie sa faci este sa setezi treapta dorita. Radiatorul dispune de 1600W putere, acesta poate incalzi cu foarte mare usurinta o camera de bloc ce poate sta cu usa deschisa.

Radiatorul dispune de rezistente pe ambele parti, acestea pot fi folosite in acelasi timp. In functie de temperatura de afara sau de anotimpul in care ne aflam putem seta treapta de caldura pe care radiatorul o va pune in practica.

Radiatorul dispune de o functie de protectie extrem de importanta, acesta dispune de un senzor ce va opri functionalitatea radiatorului cand acesta se afla pe orizontala ”din gresala”.

Pentru a putea fi mutat in siguranta dintr-un loc in altul, radiatorul este prevazut cu maner foarte bine izolat.

Tipul de incalzire folosit pentru acest radiator este halogen si quartz, radiatorul se fooseste doar in interiorul incaperii, puterea maxima este de 1600W, radiatorul dispune de 4 trepte de functionre, pentru fiecare treapta este folosit un anutmit tip de consum. Radiatorul cantareste aproape 3kg.

Pretul este aici!!!

9.4

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Functii Suplimentare

9.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

PRO

  • Incalzeste foarte bine o camera de apartament.
  • Dispune de functie speciala de oprire.
  • Dubla incalzire.
  • Maner izolat pentru transport.
  • Tip derezistenta folosit ''Quartz''.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.