RAVENOL SFE SAE 5W-30 Pareri si Sfaturi Utile

RAVENOL SFE SAE 5W-30, este un ulei de motor universal pentru combustibil, un produs de calitate superioară pentru autoturismele moderne cu motoare pe benzină și diesel de ultimă generație.

Datorită tehnologiei USVO® atingem o stabilitate extrem de ridicată a vâscozității. Evităm dezavantajele amelioratorilor polimerici de vâscozitate, profitând în același timp de acestea. Acest lucru îmbunătățește protecția motorului, performanța, curățenia motorului și intervalele de golire a uleiului. Tehnologia USVO® face posibil ca produsul să nu aibă pierderi la forfecare în timpul întregului interval de schimbare și este extrem de stabil la oxidare. Această tehnologie unică ajută la lubrifierea mai rapidă a uleiului, reducând astfel frecarea, menținând motorul curat și eficient.

Economia Super Combustibilului RAVENOL SFE SAE 5W-30 utilizează proprietățile pozitive ale tungstenului pentru a netezi structura suprafeței motorului, reducând frecarea și uzura și îmbunătățind semnificativ eficiența mecanică.

Economia Super Combustibilului RAVENOL SFE SAE 5W-30 are un indice ridicat de vâscozitate datorită formării sale cu uleiuri de bază speciale. Formularea evită aprinderea prematură a combustibilului LSPI (prevenirea vitezei reduse), evitând astfel deteriorarea motorului. Recomandat pentru motoare pe benzină turbo cu injecție directă (Turbo-GDI).

Vezi oferta aici

Datorită economisirii considerabile a combustibilului, economia de combustibil superioară RAVENOL SAFE 5W-20 contribuie la protejarea mediului prin reducerea emisiilor.

Economia Super Combustibilului RAVENOL SFE SAE 5W-30 minimizează frecare, uzură și consum de carburant cu caracteristici excelente de pornire la rece.

Intervalele suplimentare de schimbare a uleiului sunt în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

RAVENOL SFE SAE 5W-30 Pareri si Sfaturi Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Vascozitate

10.0/10

Emisii

10.0/10

Rezistent porniri la rece

10.0/10

PRO

  • Grad mare de vascozitate
  • Consum redus de combustibil
  • Minimizează frecarea
  • Uzură și consum de carburant cu caracteristici excelente de pornire la rece.
  • Imbunătățește protecția motorului

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.