Televizor OLED LG 139 cm (55″) OLED55B8PLA, Ultra HD 4K, Smart TV, webOS, Wi-Fi, CI+

Te bate gandul sa iti schimbi televizorul si nu sti ce sa alegi? Având în vedere multitudinea de oferte, dar și vânzătorii care au diferite păreri și te amețesc cu specificații sau date tehnice pe care și tu le poți afla, dar probabil că nu le înțelegi.

Azi iti facem noi o recomandare Televizor OLED LG 139 cm (55″) OLED55B8PLA, Ultra HD 4K, Smart TV, webOS, Wi-Fi, CI+. Usor de folosit, imagine super clara, conectare la wifi fara probleme, rapid si fara intreruperi, navigare prin meniu extrem de usor si fara sa iti prinzi urechile in cine stie ce setari.

Televizorul dispune de o multime de functii, design ultra modern, finisaje de calitate. Conectiviatea îți dă posibilitatea să faci tot ce dorești având 4xHDMI, 3xUSB, jack de casti, bluetooth, Slot CI+, satelit!
Legat de smart este jos pălăria!

Telecomanda este tot ce ți-ai putea dori fiind atât un pointer direct pe ecran cât și telecomanda soundbarului, setupbox-ul de la cablu. De acum nu mai este nevoie de casca dedicata 360 VR.

Functia noua de vizualizare 360 grade integrata in webOS 3.5 iti permite sa te bucuri la maxim de video-urile sau fotografiile tale realizate in 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicata.

Poti chiar descarca de pe internet video-uri sau fotografii realizate in 360 grade pe care le poti vizualiza direct pe televizor.

Unghiul de vizionare poate fi controlat dinamic cu ajutorul LG Magic Remote prin point & click, drag & drop iar cu ajutorul scroll-ului de pe telecomanda poti chiar controla zoom-ul de pe imagine.

Pentru mai multe detalii tehnice intra AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Finisaj deosebit
  • Conectivitate rapida
  • Mod vizualizare 360 grade
  • Procesorul inteligent α7

Contra

  • Nu am identificat contraindicatii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.