Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX

Este momentul sa iti achizitionezi un aspirator robot de calitate cu autonomia bateriei acceptabile. Azi iti recomand Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, Aspirator si mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb. Usor de folosit, extrem de silentios, se poate controla cu ajutorul aplicatiei instalate pe telefon sau tableta.

Ce este de retinut la acest Gadget este ca atunci cand termina curatenia prin casa se opreste singur.

Daca suprafata de curatare este prea mare, cand bateria mai are 20% aspiratorul da fuga la statia de incarcare. Cand bateria este incarcata 80% acesta se decupleaza singur de la statia de incarcare si termina curatenia.

Daca ai achizitionat acest aspirator trebuie sa stii ca, atunci cand esti plecat de acasa, cu ajutorul aplicatiei acesta scaneaza locul unde trebuie sa faca curatenie si face treaba in locul tau.

Vezi oferte din mai multe magazine aici

Spre deosebire de aspiratoarele robot mai vechi, Roborock stie exact pe unde trebuie curatat fara sa se loveasca de pereti sau obstacolele din casa.

Dupa ce Roborock termina treaba acesta nu se va opri niciodata in locurile cele mai vizibile, acesta se retrage foarte frumos la locul lui. Aspiratorul Roborock poate trece dintr-o camera in alta cu foarte mare usurinta, pragurile nu mai sunt obstacole pentru acest robot inteligent.

Acesta face foarte usor diferenta dintre mobila din incapere si pereti. Datorita procesorului sau reproiectat, curatenia este mai rapida si mai precisa si, datorita rezervorului de apa dublat, poate curata complet locuintele mai mari.

Aspiratorul Roborock are rezervor cu apa, este recomandat sa folositi apa distilata pentru a evita depunerile. Panoul mopului poate fi instalat si indepartat rapid si usor, fara a scoate rezervorul de apa.

Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX

9.8

Retea Wifi

10.0/10

Livrare

10.0/10

Mode de utilizare

10.0/10

Silntios

10.0/10

Pret

9.0/10

PRO

  • Usor de controlat
  • Aplicatie disponibila
  • Nu se loveste de obstacole prin casa
  • Incarcarea bateriei o face singur
  • Foarte silentios

Contra

  • Pretul este usor cam mare

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.