Router Wireless TP-LINK Archer AX10, Gigabit, Triple-Core, Wi-Fi 6, 1500 Mbps, 4 Antene externe, Compatibil Alexa

De cate ori ai avut probleme cu reteaua wifi din casa sau de la birou? Te-ai gandit ca este posibil ca router ul sa fie de vina? Azi iti propun un router ce iti va asigura reteaua wifi la viteza mare TP-LINK Archer AX10, Gigabit, Triple-Core, Wi-Fi 6, 1500 Mbps, 4 Antene externe, Compatibil Alexa.

Tot ce trebuie sa sti despre acesta este ca se instaleaza foarte usor, conectarea se face foarte simplu. Acesta poate sustine o multime de device-uri fara sa ai fluctuatii de semnal.

Viteză uimitoare – Ultima versiune 1024-QAM și rata mai mare a simbolurilor cresc viteza dispozitivelor noi, la nivelul Gigabit.

Conectează-te la o rețea Wi-Fi de 1 Gbps cu telefonul sau laptopul și vei beneficia de viteze comparabile cu conectarea printr-un cablu Ethernet.

Routerul este echipat cu un procesor puternic Triple Core de 1.5GHz, acesta poate face fata cu usurinta unui transfer foarte mare de date reducând latența rețelei tale.

Tehnologia Beamforming și cele 4 antene high-gain fac echipă pentru a genera semnal Wi-Fi puternic în întreaga casă, oferind conexiuni stabile pentru fiecare client.

Indiferent dacă preferi aplicația intuitivă Tether sau interfața web, poți configura Archer AX10 în câteva minute.

 

Aplicația Tether îți permite să gestionezi setările de rețea de pe orice dispozitiv Android sau iOS. Iti recomand acest router, chiar daca este putin cam scump garantat face toti banii.

Router Wireless TP-LINK Archer AX10, Gigabit, Triple-Core, Wi-Fi 6, 1500 Mbps, 4 Antene externe, Compatibil Alexa

10

Retea Wifi

10.0/10

Livrare

10.0/10

Montaj

10.0/10

Distanta Semnal

10.0/10

Conectivitate

10.0/10

PRO

  • Usor de conectat
  • Distanta mare la semnal
  • Montaj rapid
  • Livrare Imediata
  • Procesor Puternic

Contra

  • Diferente mari de preturi intre magazinele online.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.