Saltea pat Ortopedica Pocket 160×200 – Bio Bambus Air Pareri Utile

Saltea pat Ortopedica Pocket 160×200 – Bio Bambus Air, Doua Fete, 31 cm, Hotel Range este un produs exceptional care merita cu siguranta o recomandare pozitiva.

In primul rand, salteaua are dimensiuni mari, 160×200 cm, ceea ce o face potrivita pentru un pat dublu. De asemenea, aceasta are o grosime de 31 cm, oferind un suport adecvat si un nivel de confort exceptional.

Un alt aspect remarcabil al acestei saltele este faptul ca are o constructie ortopedica cu arcuri Pocket, care asigura o distributie uniforma a greutatii corpului si o sustinere optima a coloanei vertebrale. Aceasta constructie permite, de asemenea, circulatia aerului, mentinand temperatura optima si asigurand un somn confortabil si odihnitor.

Materialul folosit pentru acoperisul saltelei este deosebit de important, si Saltea pat Ortopedica Pocket, 160×200 – Bio Bambus Air, Doua Fete, 31 cm, Hotel Range se poate lauda cu un acoperis din fibre de bambus, ceea ce o face foarte respirabila, antialergica si antibacteriana. Aceasta saltea este recomandata in special pentru persoanele cu alergii sau sensibile la praf si acarieni.

Salteaua are si doua fete, ceea ce permite rotirea periodica si intretinerea acesteia pentru o durata de viata mai lunga.

In general, Saltea pat Ortopedica Pocket, 160×200 – Bio Bambus Air, Doua Fete, 31 cm, Hotel Range este un produs de calitate superioara, cu un nivel de confort si sustinere excelent. Este perfecta pentru persoanele care au probleme cu somnul, dureri de spate sau cu alergii si care doresc sa investeasca intr-o saltea durabila si de inalta calitate. Recomand cu caldura aceasta saltea!

Saltea pat Ortopedica Pocket 160×200 – Bio Bambus Air Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Versatila

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Ortopedica
  • Ofera un somn de calitate
  • Durerile dispar
  • Impotriva alergiilor

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.