Scaun auto Britax Dualfix, 0 kg -18 kg, Rosu

Scaun auto Britax Dualfix, 0 kg -18 kg, Rosu este un accesoriu pentru masina foarte confortabil pentru copilul tau. Scaunul se monteaza foarte usor pe bancheta din spate, materialele din care este confectionat sunt de calitate superioara.

Desi pretul este putin cam mare, pretul platit nu mai conteaza cand este vorba de siguranta si confortului copilului tau.

Acest scaun este destinat copiilor care au o greutate de pana la 18kg. Cu rotatia de 360° a DUALFIX, este usor sa va pozitionati copilul in scaun si sa schimbati orientarea dinspre inapoi spre inainte.

Folosit initial orientat spre inapoi pana la 9 kg, aveti apoi optiunea fie de pastra copilul orientat spre inapoi sau il puteti intoarce spre inainte, facandu-l flexibil si adecvat atat pentru nou-nascuti, cat si pentru copii mai mari. Include toate functiile de siguranta pe care le-ati astepta de la BRITAX ROMER, precum ISOFIX si un ham de prindere in 5 puncte.

Puteti fi sigur(a) ca se va afla in siguranta copilul dvs., indiferent de varsta sau dimensiunea acestuia. Scaunul este de culoare rosie, acesta este destinat fetelor.

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

Siguranta

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Scaunul ofera siguranta maxima.
  • Se poate roti.
  • Materiale de calitate
  • Pe distante lungi copilul nu va fi indispus.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.