Scaun de masă copii Graco Snack N Stow Bear Story + Set masă Beaba Info Utile

Scaun de masă copii Graco Snack N Stow Bear Story + Set masă Beaba este soluția ideală pentru a asigura o experiență plăcută și sigură în timpul mesei pentru copilul tău. Acest pachet combină un scaun de masă practic și versatil de la Graco cu un set de masă de înaltă calitate de la Beaba, oferind confort și funcționalitate în același timp.

Scaunul de masă Graco Snack N Stow Bear Story este conceput pentru a fi ușor de utilizat și de transportat. Cu un sistem de pliere compact, acesta se poate depozita și transporta cu ușurință în călătorii sau atunci când spațiul este limitat. Scaunul de masă este prevăzut cu un sistem de fixare sigur, care se atașează de masa principală, oferindu-i copilului un loc stabil și confortabil pentru a mânca.

Vezi oferta aici

Un alt aspect remarcabil al scaunului de masă Graco Snack N Stow Bear Story este designul său ergonomic. Cu un spătar reglabil și o tavă detașabilă, acest scaun de masă se adaptează nevoilor copilului pe măsură ce acesta crește. Tava poate fi reglată în funcție de poziția dorită și poate fi curățată cu ușurință după fiecare masă. De asemenea, scaunul de masă este prevăzut cu centuri de siguranță ajustabile, care asigură stabilitatea și protecția copilului în timpul mesei.

Setul masă Beaba este un partener perfect pentru scaunul de masă Graco Snack N Stow Bear Story. Acest set conține o farfurioară, o cană și o linguriță, fiind fabricat din materiale sigure și non-toxice, potrivite pentru hrana copilului. Farfurioara are compartimente separate, care permit servirea diferitelor tipuri de mâncare și ajută la promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase. Lingurița este ergonomică și ușor de utilizat de către copil, în timp ce cana este prevăzută cu un sistem anti-picurare, evitând astfel incidentele nedorite.

Mai multe detalii aici

Scaun de masă copii Graco Snack N Stow Bear Story + Set masă Beaba este o alegere excelentă pentru părinții care doresc să ofere copilului lor o experiență confortabilă și sigură în timpul mesei. Cu un scaun de masă practic și versatil de la Graco și un set de masă de înaltă calitate de la Beaba, acest pachet îndeplinește toate cerințele necesare pentru hrănirea copilului. Investește în acest pachet și bucură-te de momentele pline de bucurie și de satisfacție în timpul meselor alături de copilul tău.

Vezi oferta Erfi.ro Vezi oferta Emag Vezi oferta Nichiduta Vezi oferta Evomag Vezi oferta Ookee Vezi oferta BabyNeeds

Scaun de masă copii Graco Snack N Stow Bear Story + Set masă Beaba Info Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta in timp

10.0/10

Design

10.0/10

Culoare

9.0/10

PRO

  • Ergonomic
  • Comod
  • Rezistent
  • Stabil
  • Raport pret calitate corect

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.