Sistem de Monitorizare Philips-Avent SCD501/00: Siguranța bebelușului tău în culori elegante

Sistem de Monitorizare Philips-Avent SCD501/00 Tip DECT Alb/Albastru este un dispozitiv de încredere ce aduce liniște și siguranță în grija pentru bebelușul tău. Cu designul său elegant în alb și albastru, acest sistem combină funcționalitatea avansată cu estetica plăcută. SCD501/00 oferă o gamă variată de caracteristici tehnice și funcții care să-ți satisfacă toate nevoile de monitorizare.

Tehnologia DECT: Cu ajutorul tehnologiei DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications), SCD501/00 oferă o conexiune wireless sigură și clară. Această tehnologie elimină interferențele și oferă o transmisie audio fără zgomote parazite, astfel încât să poți monitoriza bebelușul cu încredere.

Vezi oferta aici

Sunet clar și cristalin: Microfonul de înaltă sensibilitate captează sunetele delicate ale bebelușului, redându-le cu claritate părintelui. Indiferent de camera în care te afli, vei putea auzi fiecare sursă de zgomot importantă și vei fi mereu conectat cu bebelușul tău.

Indicatori vizuali de sunet: Sistemul SCD501/00 este echipat cu indicatori vizuali de sunet, oferindu-ți o perspectivă instantanee asupra nivelului de zgomot din camera bebelușului. Acești indicatori îți permit să vezi rapid dacă bebelușul face zgomote sau plânge, chiar și atunci când sunetul este oprit.

Funcție de monitorizare în mod continuu sau activare vocală: Poți alege între două moduri de monitorizare. Modul continuu îți permite să asculți în permanență sunetele din camera bebelușului, în timp ce modul de activare vocală transmite sunetul numai atunci când bebelușul emite sunete sau plânge. Această funcție ajută la economisirea energiei și reduce nivelul de zgomot ambiental.

Rază de acoperire extinsă: SCD501/00 are o rază de acoperire generoasă, permițându-ți să te deplasezi liber în locuință și să ai întotdeauna o conexiune stabilă cu camera bebelușului. Indiferent unde te afli în casă, vei fi mereu conectat și vei putea monitoriza cu atenție bebelușul tău.

Design compact și portabil: Unitatea părinte are un design compact și ergonomic, ușor de transportat și de utilizat în orice încăpere. Poți să o iei cu tine oriunde mergi, iar dimensiunile reduse îți permit să o depozitezi comod.

Indicator de baterie descărcată: SCD501/00 este dotat cu un indicator de baterie descărcată, care te avertizează atunci când nivelul de energie este scăzut. Astfel, vei fi întotdeauna pregătit să monitorizezi bebelușul tău, știind când este necesară încărcarea.

Mai multe detalii aici

Sistem de Monitorizare Philips-Avent SCD501/00 Tip DECT Alb/Albastru reprezintă soluția ideală pentru părinții preocupați de siguranța și binele bebelușului lor. Cu caracteristicile sale tehnice avansate, acest sistem oferă o conexiune clară, un sunet fidel și o monitorizare fiabilă, asigurându-ți confortul și liniștea pe tot parcursul zilei și al nopții.

Vezi oferta Emag Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta Dwyn

Sistem de Monitorizare Philips-Avent SCD501/00: Siguranța bebelușului tău în culori elegante

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Calitate materiale

10.0/10

Recomandat

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Rezistent in timp
  • Calitate materiale
  • Recenzii pozitive
  • Acustica si camera buna

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.