Scaun gaming B10 Sport negru / rosu

Scaun gaming B10 Sport negru / rosu este un produs de calitate, extrem de comfortabil atunci cand vei sta foarte mult timp in fata calculatorului jucand jocu tau favorit.

Scaun gaming B10 Sport are un design ultra modern, onfectionat numai din materiale de calitate special pentru comfortul celi ce il foloseste.

Spatarul acestui model este lat si ondulat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Manerele sunt din plastic dur si asigura un suport foarte bun pentru brate, atunci cand acestea sunt in repaus.

Mecanismul de tip ” fluture ” folosit pentru fabricare acestui produs iti va fi de ajutor, pentru ca mecanismul acestuia permite balansul scaunului, precum si reglarea fortei de balans a acestuia.

Scaunul este dotat cu un amortizor ce va prelua toata greutatea celui ce se va aseza pe scaun, acest amortizor de 100mm, cu acoperitoare din plastic de culoare negru.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

Se intretine foarte usor, curatarea scaunelor de birou tapitate cu piele ecologica se face cu produse pentru piele ecologica, care nu contin solventi, spuma de sapun sau detergenti de vase, ce ar putea degrada calitatile pielii ecologice.

Va trebui sa ai grija ca scaunul sa nu fie expus foarte mult timp in razele soarelui. Material folosit pentru scheletul scaunului este otel de cea mai buna calitate si foarte rezistent.

Verifica aici daca produsul dispune de reducere.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Comfort

10.0/10

PRO

  • Scaunul este fabricat din piele ecologica de cea mai buna calitate.
  • Se intretine foarte usor.
  • Foarte rezistent.
  • Comfort maxim.
  • Picioare cu postamente rotative (360 grade)

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.