SET 4 COVORASE UNIVERSALE MOCHETA MAGNETI MARELLI

SET 4 COVORASE UNIVERSALE MOCHETA MAGNETI MARELLI sunt covorase pentru masina tip mocheta. Covorasele pentru masina pot fi elemente ce contribuie destul de mult la confortul ocupantilor autoturismului.

Un covoras de proasta calitate isi poate schimba pozitia, poate incomoda soferul, acestea pot retine apa si umezeala provocand nenumarate neplaceri. Chiar daca pare o achizitie fara prea multa importanta, calitatea acestora pot dovedi de multe ori contrariul.

Inainte de achizitionarea acestora asigurati-va ca au toate elementele necesare impotriva murdariei si a umezelii si ca le retine si le elimina cat mai bine.

Mirosul pe care acestea il degaja este si el o caracteristica importanta, unele degajand un miros aproape insuportabil. Scopul covoraselor auto este acelasi indiferent de materialul din care acestea sunt confectionate, si anume: Protejeaza impotriva petelor si a lichidelor-cu cat un autoturism este mai folosit cu atat ea se poate murdari mai usor.

Protejeaza impotriva murdariei cauzate de incaltaminte, acesta fiind principalul motiv pentru care se recomanda achizitionarea unor astfel de produse. Covorasele tip mocheta MAGNETI MARELLI ofera un aspect deosebit in masina si contribuie la comoditate.

Acestea sunt realizate din nylon rezistent si au rolul de a crea un spatiu moale pentru picioare. Se recomanda curatarea cu apa si detergent.
Categorie produs – Accesorii auto
Tip produs – Covorase auto
Nr covorase – 4
Culoare – Negru
Producator – MAGNETI MARELLI

Produse Similare:

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

confort

10.0/10

culoare

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Rezistente la umezeala sau la lichidele varsate pe mocheta masini.
  • Se curata foarte usor, cu o perie putin umeda si sunt ca noi.
  • Foarte pufoase, vei simti moale la picioare in permanenta.
  • Covorasul de la sofer nu aluneca sub pedalier.

Contra

  • Pe timp de iarna este recomandat sa folositi covorase de cauciuc.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.