Baterie motocicleta VARTA 503014003A514 Funstart AGM YT4L-BS 12V 3AH, 40A

Baterie motocicleta VARTA este o baterie model 503014003A514 Funstart AGM YT4L-BS cu o tensiune de 12 V, cu un amperaj de 3AH si un curent de pornire de 40A.

Criteriile dupa care se aleg o baterie moto sunt urmatoarele: anul de fabricatie si marca motocicletei, tensiunea, capacitatea, dimensiunea si polaritatea. In cazurile in care nu se cunosc detaliile tehnice ale motocicletei, bateria se alege in functie de dimensiunea locasului in care aceasta va fi montata.

Pentru a nu avea probleme la montaj este bine sa cunoasteti polaritatea bateriei. Codul YT4L-BS indica tehnologia bateriei, capacitatea si polaritatea acesteia. Nu folositi o baterie cu o tensiune diferita deoarece riscati sa defectati sistemul electric al motocicletei cat si bateria.

Bateriile sunt identice daca au acelasi cod, indiferent de marca ei. Aceasta baterie functioneaza cu tehnologie Absorbent Glass Mat (AGM), aceasta tehnologie facilitand incarcarea/descarcarea fara a afecta in vreun fel performanta acesteia.

Bateriile moto sunt considerate factori extrem de poluanti, de aceea atunci cand aceastea nu mai sunt utilizate se vor preda centrelor de colectare a unor astfel de deseuri si NU se va arunca la cosul de gunoi. Acestea polueaza mediul inconjurator.

Bateriile nefolositoare pot fi predate in unele cazuri si magazinelor de unde achizitionati bateria noua.
Categorie produs – Baterii auto
Tip produs – Moto
Model – 503014003A514
Dimensiuni – Lungime (mm) 114,Latime (mm)71,Inaltime (mm) 86

Produse Similare:

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

fiabil

10.0/10

Pornire

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Chiar si atunci cand este mai rece afara, aceasta baterie isi pastreaza o rezerva de curent pentru a porni motorul de la prima incercare.
  • Functioneaza cu tehnologie Absorbent Glass Mat (AGM)
  • Tensiune 12 V, capacitate baterie 3 Ah, curent electric test la rece.

Contra

  • Nu arunca bateria cea inlocuita la gunoi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.