Shiatsu Massager Aparat pentru masaj

Shiatsu Massager este cel mai nou aparat de masaj, tehnologia revolutionara de care dispune acest produs iti va relaxa toti muschii incordati pe parcursul zilei in diferitele activitati pe care le desfasori.

Detensioneaza eficient muschii zonei de aplicare si imbunatateste microcirculatia. Daca te vei hotara sa achizitionezi acest aparat de masaj vei avea salonul la tine acasa cu tot cu masori.

Vei castiga timpul pe care il petreci pe drum de acasa la salonul de masaj. Cu Shiatsu Massager faci totul la tine acasa, eficient si economic.

 

 

Vezi oferta aici

 

Aparatul de masaj poate fi utilizat pentru gat, spate, mijloc, fund, abdomen, picioare. Practic, iti maseaza toate zonele corpului si inlatura tensiunea si stresul acumulate dupa o zi obositoare de munca.

Shiatsu Massager este deosebit de eficient, acesta imbunatateste circulatia sangelui in tot corpul, iti da o stare generala de bine si te ajuta sa ai un somn adanc si odihnitor.

Functiile aparatului de masaj sunt urmatoarele: Efecte profunde de relaxare, Functie de incalzire cu infrarosu, Detensioneaza eficient muschii zonei de aplicare, Imbunatateste microcirculatia, Eficient si economic, Inlatura tensiunea si stresul, Confera o stare generala de bine, Te ajuta sa ai un somn adanc si odihnitor, Poate fi utilizat pentru gat, spate, mijloc, fund, abdomen, picioare.

Mai multe detalii gasesti AICI

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Relaxare

10.0/10

Eficient

10.0/10

Grupe ale corpului unde se poate folosi.

10.0/10

PRO

  • Efecte profunde de relaxare.
  • Detensioneaza eficient muschii zonei de aplicare.
  • Inlatura tensiunea si stresul.
  • Te ajuta sa ai un somn adanc si odihnitor.
  • Poate fi utilizat pentru gat, spate, mijloc, fund, abdomen, picioare.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.