Sistem de navigatie + camera auto integrata Mio Combo 5207 LM FEU Truck, 5”

Sistem de navigatie + camera auto integrata Mio Combo 5207 LM FEU Truck, 5” . Acest sistem reprezinta o combinatie unica de camera audio video integrata si sistem GPS.

Detaliile despre drumuri sunt in continua schimbare, asa ca, veti primi de la Mio Combo actualizari ale hartilor pe toata durata de functionare a aparatului.

Utilizand Combo 5207 beneficiati si de actualizari ale camerelor de securitate, acestea fiind incluse in actualizarea hartilor. Modul camion calculeaza rutele in functie de dimensiunile si greutatea camionului sau a rulotei dumneavoastra. Memoria aparatului poate fi extinsa adaugand un card MircoSD.

Cel de-al doilea slot este pentru inregistrarea clipurilor video. Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 720p HD.

Calitatea excelenta a imaginii, chiar si la cea mai mica dimensiune este asigurata de tehnologia H.264. Senzorul de soc cu trei axe va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda.

Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta. Procesarea inregistrarilor se poate face cu software-ul MiVue Manager, acesta fiind gratuit Modulul GPS integrat permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice.
Categorie produs – Navigatii GPS Mio
Tip produs – Sistem Navigatie+Camera Auto
Pentru – Autoturism, Camion
Ecran – Diagonala display 5″, Tehnologie Color touchscreen, Rezolutie 800 x 480
Software – Soft camion
Harta – Europa de Est, Europa de Vest
Caracteristici speciale – Actualizare gratuita pentru toata viata, IQ Routes™, LearnMe Pro™,Afisare 3D, Near Me, Find My Car, Trip planner, Meniu si ghidare vocala in limba romana.

Produse Similare:

 

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Receptie GPS

10.0/10

Practic

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Se conecteaaza imediat la sateliti GPS.
  • Are un finisaj de foarte buna calitate si
  • Vei avea acces la toate comenzile prin butoanele de te touch screen.
  • Gaseste pana si adresa si numarul blocului.

Contra

  • Este posibil ca acest produs daca nu este conectat la bateria de la masina sa tine bai putin de doua ore neconectat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.