Sistem de navigatie SMAILO HD 7 Feu LMU

Sistem de navigatie SMAILO HD este un sistem cu un ecran de 7” Feu LMU care vine la pachet cu functia Dont Panic plus actualizari ale hartilor pe toata durata de utilizare a acestuia.

Cu o memorie de 256 RAM si un raspuns rapid la comenzi aceasta noua versiune de sistem GPS este perfecta atat pentru calatorii cat si pentru deplasarile profesionale. MP3-urile si audio book-urile sunt transmise in sistemul stereo al masinii prin intermediul Transmitatorului FM.

In cazul in care este nevoie aveti posibilitatea de completare a hartilor, iar cu fiecare actualizare, hartile vor deveni din ce in ce mai complexe, memoria imbunatatita a GPS-ului Smailo HD 7.0, garantand raspunsul foarte prompt la comenzi. Actualizarea hartilor este oferita in mod gratuit.

Lista hartilor preinstalate include 48 de tari europene, printre care: Albania, Andora, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Cetatea Vaticanului, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Fosta Republica Iugoslava Macedonia, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.
Categorie produs – Navigatii GPS Smailo
Tip produs – Navigatie GPS Autoturism
Procesor – Model Procesor Mstar MSB2531 ARM Cortex A7,Frecventa procesor (MHz) 800
GPS – Chipset GPS-Mediatek MT 3328,Canale GPS 22
TMC – Nu
Caracteristici speciale – Transmitator FM, Calculator, Convertor unitati de masura
Accesorii incluse – Incarcator auto, cablu USB, suport de prindere cu ventuza pentru parbriz, husa de protectie, manual de utilizare.

Produse Similare:

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Receptie GPS

10.0/10

Practic

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Conectarea la sateliti GPS se face imediat.
  • Accesul la functiile de care dispune se face prn butoanele de pe touch screen.
  • Este un receptor GPS foarte usor de folosit.
  • Indica corect si viteza de deplasare a atutoturismului.

Contra

  • Este posibil ca bateria sa tina mai putin decat ne asteptam.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.