Sistem de navigatie Serioux Urban Pilot UPQ500, diagonala 5″, fara harta

Esti pregatit de drum si nu sti s-a ajungi la destinatie? Noi iti venim in ajutor cu cel mai bun sistem de navigatie GPS Serioux Urban Pilot UPQ500, diagonala 5″, fara harta.

Este de ajuns s-a introduci adresa, se va conecta imediat la satelitii GPS si va incepe sa iti arate cea mai scurta cale spre destinatia indicata de tine.

Dispune de o multime de functii, cum ar fi: ii poti seta cel mai scurt drum sau poti seta s-a te duca la adresa pe drumul care nu este aglomerat. Iti arata in timp real viteza de deplasare a autovehicolului si viteza legala pe drumul care te afli.

Mai dispune de functia in care iti va arata radarele unde sunt amplasate si camerele de filmat rutiere. Acest GPS dispune de un procesor MSTAR MSB2531 frecventa de 800 MHz.

Memorie RAM 256 MB DDR3, MEMORIE INTERNA DE 8GB Micro sd, suporta card de pana la 21gb. Diagonala display 5″ Tehnologie TFT. Rezolutie 800 x 480.

Conectare la usb, Sistem de operare WINCE 6.0, Fara Harta. Design Slim, Dimensiuni (W x H x D mm) 134 x 85 x 12, Greutate (g)136. Tip Li-Ion 950 mAh, Alimentare DC 5V. AUDIO-VIDEO, Redare audio MP3, WMA. Difuzor Da. Redare video AVI, DivX, XviD. Vizualizare foto JPG, BMP, PNG
Caracteristici speciale eBook Reader
Caracteristici speciale FM transmitter
Accesorii incluse Incarcator auto
Cablu miniUSB
Manual
Suport auto

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Receptie GPS

10.0/10

Practic

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Dispune de un sistem de prindere foarte usor.
  • Se conecteaza imediat la satelitii GPS.
  • Carcasa, plasticele, au un finisaj de cea mai buna calitate.

Contra

  • Functioneaza perferct cu igo primo.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.