Sistem supraveghere exterior middle Dahua DH-C4EXT30-2MP Pareri si Recomandari

Sistem de supraveghere exterior middle Dahua DH-C4EXT30-2MP este un sistem complet de supraveghere video care oferă o soluție eficientă și avansată pentru monitorizarea și protejarea proprietății. Acest sistem include 4 camere cu rezoluție de 2 megapixeli (MP) care oferă imagini clare și detaliate, chiar și în condiții de iluminare scăzută, grație distanței de vizibilitate nocturnă de până la 30 de metri.

Sistem supraveghere exterior este echipat cu tehnologie POS (prezentare pe ecran) care permite utilizatorilor să acceseze și să vizualizeze imagini de pe camerele din sistem direct pe un monitor sau un dispozitiv conectat la internet. Acest lucru oferă o modalitate ușoară de a verifica zonele care necesită supraveghere și de a lua măsuri în cazul în care sunt detectate activități neregulate.

In plus, sistemul este echipat cu IoT (Internet of Things) care permite accesul la camerele din sistem de oriunde și în orice moment prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet. Acest lucru oferă flexibilitate și siguranță suplimentară, deoarece utilizatorii pot verifica starea sistemului și monitoriza activitățile de la distanță.

Acest sistem de supraveghere video este potrivit pentru utilizarea în medii cu nivel mediu de securitate, cum ar fi parcări, clădiri comerciale sau locuințe. Acesta oferă o soluție eficientă pentru monitorizarea și protejarea proprietății, datorită tehnologiei avansate și funcțiilor de conectivitate incluse.

Raportul pret calitate pentu aceste camere de supraveghere este unul bun si putem spune ca este o investitie foarte inspirata ce merita toti banii. O investitie in siguranta casei si a familiei dumnevoastra. Este un sistem de supraveghere realizat din materiale de calitate, foarte rezistent in timp. Recenziile lasate de catre persoanele care au achizitionat acest sistem de supraveghere, sunt foarte bune. Acest lucru si experienta personala, ne fac si pe noi sa recomandam aceste camere de exterior ca fiind de inalta calitate si foarte eficiente in asigurarea protectiei proprietatii.

Sistem supraveghere exterior middle Dahua DH-C4EXT30-2MP Pareri si Recomandari

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabila in timp
  • Acuratete a imaginilor
  • Eficienta
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.