Soba Premium Peleti Zantia Cinea C 12 KW Incalzire Multi Camere, (AER – Ventilatie a Caldurii), Control Telecomanda, Fabricata in Portugalia

Se apropie sezonul rece si casa ta va avea nevoie de un sistem de incalzire super performant cu un consum redus de combustibil, iri prezentam ultima aparitie in domeniu de centrala ce foloseste ca si combustibil peleti.

Soba Premium Peleti Zantia Cinea C 12 KW Incalzire Multi Camere, (AER – Ventilatie a Caldurii), Control Telecomanda, Fabricata in Portugalia. Acest produs beneficiaza de design ultra modern, compact ce se poate adapta oricarei incaperi ai casei tale.

Tipul de montaj este foarte simplu, pe podea, centrala va avea nevoie de o platforma dreapta ( de preferinta betonata ). Nu este foarte grea, cantareste maxim 100 kg. Una dintre functiile de care beneficiaza centrala termica este telecomada si panou de control digital.

Pentru cosul de fum, gazele arse vei avea nevoie de un cos cu diametrul de 80 mm. Puterea nominala pe care o poate atinge centrala termica este 12 kW, randamentul fiind de 85%.Tubulaturile de aer permit sa utilizati soba ca un sistem cu adevarat complet de incalzire.

Puteti duce aerul incalzit la diferite etaje si in cel mai indepartat colt al casei cu asigurarea de a obtine intotdeauna acelasi grad de confort ca in camera in care este pozitionata soba.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!


Tubulaturile de aer permit sa raspandeasca caldura prin conducte flexibile usor de instalat, prevazute cu izolatie buna.

Caldura este difuzata la nivelul solului prin guri de aerisire special prevazute cu regulatoare de debit. Pentru un reglaj al stabilitatii, in cazul in care platforma de beton nu este dreapta, centrala termica are picioare speciale de relaj pentru fiecare loc in care acesta atinge pardoseala.

Centrala termica se poate programa saptamanal. Consum (kg / h): 1.11 – 2.94, Capacitatea de stocare (kg): 24, Consum electric (W): 110, Diametru cos (mm): 80, Conducta de evacuare aer (mm): 30, Putere alimentare (V / Hz): 230/50, Combustibil: peleti Ø6, Greutate (kg): 100, Volum incalzit (m3): 280/310.

 

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

Suprafata de incalzire

10.0/10

PRO

  • Montaj foarte simplu.
  • Tipul de combustibil (peleti) sunt foarte ieftini si tin caldura.
  • Sistemul de transport de aer cald de ultima generatie.
  • Controlul electronic al temperaturii este digital.
  • Suprafata de incalzire este foarte mare.

Contra

  • Culori disponibile doar negru si argintiu.
  • Pretul usor cam ridicat.
  • Alimentarea cu combustibil se face manual.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.