Telefon mobil Apple iPhone 7 Plus, 32GB, Black

Telefon mobil Apple iPhone 7 Plus, 32GB, Black este un produs cautat din ce in ce mai mult pe piata din romania. Este un telefon super bun, are si miniusuri, in primul rand este cam scump pentru bugetul romanilor, ca dimensiune este putin cam exagerat se apropie de o tableta.

Telefonul vine cu un design ultra modern, finisaje de calitate. Cei de la Apple ca de obicei folosesc aceleasi materiale sticla si aluminiu de cea mai buna calitate. Simplitatea acestui telefon se potriveste manusa consumatorului.

Partile bune sunt urmatoarele: dispune de o camera ce va surprinde fiecare detaliu in momentul cand vei face poza sau vei filma. Camera foto este geniala! Poze mai clare nu am mai vazut la acest tip de telefoane.

Are cateva efecte ce-l face un mic coolpix. Reda culorile din natura fara a le distorsiona, nu le scoate sterse sau blurate. Camera de pe spatele telefonului are 12Mp( 2160p), camera de pe fata este de 7 MP, f/2.2, 32mm, 1080p@30fps, 720p@240fps, face detection, HDR, panorama. Display-ul este putin cam mare este de 5,5′ 1080×1920 pixeli. 3gb ram, bateria de 2900mAH LI-ION.

Acest telefon a vazut lumina zilei in anul 2016 in luna septembrie, sistemul de operare care vine instalat este iOS 10.0.1 dar se poate face upgrade la 10.3.3.

Dimensiunile sunt urmatoarele :158.2 x 77.9 x 7.3 mm (6.23 x 3.07 x 0.29 in), greutate 188 g, tipul de cartela pe care va trebui sa il folosesti pe acest tip de telefon este Nano-SIM. De tinut minte, acest telefon poate rezista in apa la o adancime de 1m pana la 30 de minute.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Este perfect pentru pozele subacvatice, tot ce trebuie sa faci este sa ti cont de adancimea si timpul petrecut in apa. Telefonul are un procesor foarte puternic Quad-core 2.34 GHz (2x Hurricane + 2x Zephyr) Chipset Apple A10 Fusion, memoria disponibila variaza, acest model este de 32 GB. Spatiu suficient de stocare.

Functia de deblocare acum este foarte simpla pentru tine si imposibil de spart de catre persoanele neautorizate (Fingerprint) este de ajuns sa asezi degetul pe butonul home si telefonul va recunoaste amprenta si se va debloca automat. Telefonul mai dispune de difuzoare stereo care se aud foarte clar.

Produsul este foarte rezistet la apa si la praf, acumulatorul rezista cu brio unei zile intregi, in conditii de utilizare intensa, cu toate pornite: date, BT, WiFi, vorbit intens.

9.4

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Durata baterie

9.0/10

Design

10.0/10

Incarcare Baterie

9.0/10

PRO

  • Acces rapid la aplicatii.
  • Filmeaza incredibil.
  • In pozele facute cu acest telefon vei observa si cele mai mici detalii.
  • Finisaj de calitate.
  • Design modern.

Contra

  • Ca la orice Iphone bateria nu tine mai mult de o zi.
  • Incarcarea bateriei dureaza putin cam mult.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.